Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ 0-0

Βαθμό, που μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός για τη συνέχεια, πήρε η ποδοσφαιρική ομάδα, με αντίπαλο τον εκ των πρωτοπόρων Παντζιτζιφιακό. Οι παίκτες μας παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΣΕΦ διαβασμένοι και απόλυτα προσαρμοσμένοι στις απαιτήσεις του αγώνα. Με σωστή αμυντική τακτική, καρδιοχτυπήσαμε μόνο δύο φορές: Στο 32', όταν η κεφαλιά του Μαρ. Μαγριπλή σταμάτησε στο δοκάρι του Λαρεντζάκη, και στο 73', όταν το σουτ του Καψή πέρασε λίγο άουτ. Θα μπορούσαμε μάλιστα να είχαμε πάρει τη νίκη, αλλά το σουτ του Μπόσμου μέσα από την περιοχή, στο 83' έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Μεμπέλι. Κορυφαίοι του "Προφήτη" τα δύο αμυντικά χαφ, Νικολάου και Λαζάκης, που έκαναν σπουδαία δουλειά στο κέντρο, ενώ πολύ θετικός ήταν στο ντεμπούτο του ο νεαρός Τσάδαρης. Ρεσιτάλ διαιτησίας από την Ελένη Λαμπαδαρίου, που σε έναν πολύ σκληρό (αλλά σε καμία περίπτωση αντιαθλητικό) αγώνα, έδειξε γιατί θεωρείται μια από τις κορυφαίες πειραϊκές σφυρίχτρες. Με το αποτέλεσμα αυτό πιάσαμε στην 11η θέση τον Κένταυρο, και αποσπαστήκαμε τρεις βαθμούς από την Κύπρο (αμφότεροι σήμερα έχασαν). Την άλλη βδομάδα μας περιμένει μια ακόμη δύσκολη αποστολή, με τα ισχυρά Αστέρια στη Δραπετσώνα.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λαμπαδαρίου, (Ορφανός, Γεωργακόπουλος)
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Δ. Λουκαρέας): Λαρεντζάκης, Κίκης, Τσάδαρης, Καλλινικίδης, Σανδραβέλης, Σελίμης (71' Μητσάκος), Μπόσμος, Λαζάκης, Λάππας (84' Σπυρόπουλος), Ζαφειρίου (90' Μάκος), Νικολάου.
ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ (Χ. Καλλιμάνης): Μεμπέλι, Λίλης (58' Καμαριωτάκης), Λέου Γ., Μαγριπλής Μαρ., Σέλλης, Προδρομίδης Δ., Μεδούρης (79' Βάλλης), Προδρομίδης Σ., Λέου Κ., Μαγριπλής Μαν., Καψής.