Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: Ε.Α.ΝΙΚΑΙΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 64-73

Έστω και δύσκολα, η ομάδα μπάσκετ πήρε μετά από καιρό το ροζ φύλλο, επικρατώντας της ουραγού Ε.Α.Ν. με 73-64. Στο Σελεπίτσαρι έγινε ένα όμορφο παιχνίδι, αφού δύο νεανικές ομάδες, που έχουν ήδη αποδεχτεί τη μοίρα του υποβιβασμού, έπαιξαν ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι για 30 λεπτά και στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου προηγούνταν 51-50. Με την έναρξη της τελευταίας περιόδου, ο Βαγγέλης Τσιστράκης, με προσωπικούς πόντους έκανε το 51-60, διαφορά που κρατήσαμε ως το τέλος. Εκτός του Τσιστράκη, πολύ καλός ήταν και ο Γιάννης Λαζαράκος, που μας κράτησε μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 30' , αλλά και ο Χάρης Κάτσικας, που έκανε το πιο γεμάτο του παιχνίδι με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας. Η Ε.Α.Ν., μπορεί να μην έχει ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, σίγουρα όμως έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Κι αυτό γιατί αποτελείται κατά βάση από πολύ νέα παιδιά, όπως ο 15χρονος Σπυριδωνίδης ή ο 16χρονος Καραμάνης, που στέκονται ισάξια απέναντι σε πολύ μεγαλύτερους αντιπάλους, και αν προσέξουν και προσεχθούν είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα.
Ε.Α.ΝΙΚΑΙΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 64-73
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημητρόπουλος, Βουράκης
Ε.Α.ΝΙΚΑΙΑΣ (Σ. Κηπουρός): Κανελλάκης 6, Λόντος 9, Τσιτσεκίδης 5(1), Τσιριγωτάκης, Μαυρίδης 2, Καραμάνης 25(1), Χατζηβασιλείου, Βιρβιρόπουλος, Σπυριδωνίδης 17(1), Παλαιόπουλος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Κάσσης): Συριανός 7(1), Καρασούλος 2, Λαζαράκος 22(4), Τσιστράκης 14, Κόλλιας 2, Καψοκόλης 5, Στεφανής 6, Αλεξανδρίδης, Κάτσικας 15, Παυλίδης, Μουσουράκης.