Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΕΥΡΥΑΛΗ 41-47

Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της η ομάδα μπάσκετ, όμως για μία ακόμη φορά πήραμε το κίτρινο φύλλο. Ο αγώνας με την Ευρυάλη ήταν κακός ποιοτικά, με τους Γλυφαδιώτες να «καίγονται» για τη νίκη, αφού κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό. Το χαμηλό σκορ, δεν εξέπληξε κανέναν, και το ημίχρονο τελείωσε 22-17 υπέρ του «Προφήτη», που έπαιζε πολύ καλή άμυνα, αλλά είχε εμφανές επιθετικό πρόβλημα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, η Ευρυάλη πήρε μια διαφορά 9 πόντων (35-44), που για τα δεδομένα του αγώνα ήταν μεγάλη. Ένα λεπτό πριν τη λήξη, μειώσαμε 41-44, όμως δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη, αφού οι «πράσινοι» ήταν ψύχραιμοι από τη γραμμή των βολών. Ο βέβαιος πλέον υποβιβασμός, δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα να έχει το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη χρονιά, που θα μας βρει στη Γ’ ΕΣΚΑΝΑ. Ο κόουτς Παύλος Κάσσης, είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι αθλητές του παλεύουν όλα τα παιχνίδια, αν και είναι αναγκασμένος να δουλέψει εν μέσω μεγάλων προβλημάτων, αφού και σήμερα το απουσιολόγιο ήταν γεμάτο, περιέχοντας τα ονόματα των Πασαγιάννη, Παπούλια, Ξενικάκη, Πολυχρονάκη, Μπέση (άπαντες τραυματίες). Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός πως το ρόστερ στην πλειοψηφεία του απαρτίζεται από νέα παιδιά, που κερδίζουν πολύτιμες εμπειρίες με τη συμμετοχή τους στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, μας γεμίζει ελπίδα, όχι μόνο για την επόμενη χρονιά, αλλά και για την πορεία του τμήματος σε βάθος χρόνου.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΕΥΡΥΑΛΗ 41-47 (11-7, 22-17, 30-30, 41-47)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζαμάκου, Λάτσης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Κάσσης): Συριανός 14(1), Καρασούλος 6(1), Λαζαράκος 3(1), Τσιστράκης 5, Κόλλιας, Καψοκόλης 8, Στεφανής 2, Κάτσικας 3, Μουσουράκης.
ΕΥΡΥΑΛΗ (Γ. Σίμος): Δημητρίου 2, Τζημουράκας, Κυριακίδης 7(1), Καμπούρης 15(2), Μακρυγιάννης 4, Βασιλόπουλος 3, Βατιμπέλας 3, Αναστόπουλος 9(1), Μωραΐτης 2, Παριανός 2, Τάγκαλος.