Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ. 3-2


O Προφήτης έδειξε ότι έχει ακόμα σφυγμό. Η νίκη επί του Αστέρα Νικαίας μπορεί να μην φτάνει για την αποφυγή των πλέι-άουτ, πιθανόν να μην δώσει ούτε κάποιο καλύτερο βαθμολογικό μπόνους από τον έναν βαθμό, είναι όμως μια μεγάλη ψυχολογική ένεση ενόψει της συνέχειας, που θα κρίνει το μέλλον μας στην κατηγορία.
Η ομάδα μας μετά από καιρό έκανε καλή εμφάνιση και έπαιξε ωραία μπάλα. Με άξονα το δίδυμο Γιώργου Χάιδου (δύο γκολ) και Ηλία Μασρί (ένα γκολ-δύο ασίστ) ο Προφήτης προηγήθηκε 3-0 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, έχοντας παράλληλα χάσει και αρκετές ακόμα ευκαιρίες, με σημαντικότερη το δοκάρι του Χάιδου σε κοντινή κεφαλιά. Πάντως η νίκη δεν ήρθε εύκολα, καθώς ο Αστέρας (του παλιού μας προπονητή Παύλου Δαούτη) επέστρεψε στο ματς, με τέρματα των Δρογγίτη και Ιωάννου (πέναλτι) και στο φινάλε πίεσε για την ισοφάριση. Ο Προφήτης όμως άντεξε, κράτησε το 3-2 και μαζί τους τρεις βαθμούς.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές, έχουμε ξαναγράψει ότι ο δρόμος φέτος είναι μακρύς και δύσβατος αλλά η προσπάθεια γίνεται και θα συνεχιστεί μέχρι το φινάλε.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ. 3-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φυρογένης (Λεκαράκος, Καραγιώργος)
ΣΚΟΡΕΡ: 28' Μασρί, 48', 55' Χάιδος - 58' Δρογγίτης, 69' (πεν) Ιωάννου
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Σκανάτοβιτς): Κοκτσίδης, Βαρβαρήγος (75' Φραγκούλης), Λάζαρης (46' Παντελάτος), Μήλιος, Μελαχροινός (83' Σάλπας), Λιάκος, Γραμματικός, Εξακοΐδης (75' Αλειφέρης), Χάιδος, Οξύνογλου Σ., Μασρί (70' Φράγκος).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ. (Π. Δαούτης): Ταζαράκης, Τσικώνης (33' Ιωάννου), Μακρής (78' Γεωργακόπουλος), Λαζάκης, Τσίτουρας, Τσαρκατσόγλου, Ρόκος (68' Λάτσης), Παπανδρέου (68' Μανώλης), Δρογγίτης, Χάλκος, Κεφαλάς.

Ο Χάιδος υποδέχεται την πάσα του Μασρί και ετοιμάζεται να γράψει το 2-0