Κυριακή 9 Απριλίου 2023

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 53-65


Ο Προφήτης ξεπέρασε το εμπόδιο των Κυριάρχων στην ημιτελική φάση και πλέον έχει μπροστά του την μεγάλη πρόκληση των τελικών, όπου θα βρει μπροστά του το Παλ. Φάληρο, που πήρε -επίσης χωρίς απώλειες- τη σειρά με τη Βάρη.
Η ομάδα μας σήμερα δεν έπιασε καλή απόδοση, εντούτοις έφτασε στην "επαγγελματική" νίκη με τελικό σκορ 53-65. Οι Κυρίαρχοι ξεκίνησαν με ενθουσιασμό απέναντι σε έναν Προφήτη που μπήκε νωθρά στο γήπεδο και στα μισά του δεκαλέπτου προηγήθηκαν με 12-5. Μετά το τάιμ-άουτ όμως τα δεδομένα άλλαξαν, ο Προφήτης βρήκε έναν σχετικό ρυθμό και έκλεισε το δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ (14-16). Στο ημίχρονο είχε ήδη πιάσει διψήφιο μαξιλαράκι και στο υπόλοιπο δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, σε ένα ματς που δεν είχε να προσφέρει και πολλά από ποιοτικής άποψης, με τις δύο ομάδες να είναι γενικά άστοχες και να τελειώνουν τον αγώνα με μόλις ένα εύστοχο τρίποντο εκάστη.
Η δουλειά πάντως έγινε για τον Προφήτη, που πλέον στρέφει το βλέμμα του στους τελικούς, όπου όπως προείπαμε θα συναντηθεί με το Παλ. Φάληρο. Επιβεβαιώθηκαν έτσι τα προγνωστικά, αφού οι δύο αυτές ομάδες έδειχναν έξ' αρχής τα φαβορί για να συγκρουστούν στη σειρά των τελικών, η οποία για πρώτη φορά φέτος θα κριθεί στις τρεις νίκες. Περιμένουμε να γίνουν όμορφοι αγώνες, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που εκπροσωπεί ένα ιστορικό σωματείο, με εξαιρετικό ήθος και αρχές.
Άριστη σήμερα η διαιτητική τριάδα, Τζίμης, Γεωργόπουλος, Μπερέτσος.
ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 53-65 (14-16, 25-36, 33-49, 53-65)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζίμης, Γεωργόπουλος, Μπερέτσος
ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (Μ. Γανωτή): Καρούση 6, Μάλλιαρη 2, Δέτση 8, Δρένη, Νικολαΐδου 6, Σερέτη 7(1), Αθανασίου, Μαυράκη 24(1), Αμανατίδη.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Θ. Σκληρός): Κίτσιου 10, Δουλάμη, Λουκάτου 28, Στεφάνου Κ. 11(1), Κρίτσαλου 6, Στεφάνου Α.-Μ. 10, Καβαλέγκα, Κοσκινά Α..