Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

ΩΡΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Τον καλύτερο της εαυτό έδωσε σήμερα η Βάσια Παναγοπούλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων που διεξάγεται στην Πάτρα. Έπαιξε ωραίους αγώνες, ευχαριστήθηκε τη συμμετοχή της και αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.
Η αποστολή της αθλήτριάς μας ήταν εξ ορισμού δύσκολη, αφού η κλήρωση την έφερε αντιμέτωπη με δυνατές αντιπάλους. Στο ατομικό ξεκίνησε κόντρα στην Ηλιοπούλου (από τους Φοίνικες Πάτρας) και ηττήθηκε με 3-1. Μπήκε αγχωμένη (πρώτο σετ 5-11), αλλά στην πορεία βρήκε τα πατήματά της και δυσκόλεψε την αντίπαλό της. Το δεύτερο σετ το έχασε με 9-11 (μεγάλη ατυχία ο πόντος της Ηλιοπούλου στο 9-9, αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το φιλέ), έπαιξε εξαιρετικά στο τρίτο και το πήρε με 11-6, για να υποταχθεί εντέλει στο τέταρτο με 4-11. Στη συνέχεια κέρδισε 3-0 άνευ αγώνος την Παντελάδη (ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς), και έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο γκρουπ με ήττα 3-0 απέναντι στην Κοντοπούλου (του ΠΑΟ Φυλής). Και εδώ πάλεψε πολύ, είχε επίσης καλές στιγμές, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάποιο σετ (8-11, 5-11, 8-11).
Στο διπλό αγωνίστηκε με συμπαίκτρια την Άλκηστη Κασίμη του Ρουφ 80. Και πάλι η κλήρωση ήταν πολύ δύσκολη, αφού είχαν να αντιμετωπίσουν τις Αλεξούδη και Δημητριάδη, δυο κορίτσια που την προηγούμενη μέρα είχαν κατακτήσει την πρώτη θέση στο διασυλλογικό με την ομάδα τους, την Δύναμη Λάρισας. Το τελικό 0-3 είναι άδικο, αφού με βάση την εικόνα της αναμέτρησης έπρεπε να πάρουν τουλάχιστον ένα σετ (8-11, 9-11, 8-11). Έπαιξαν πάντως πολύ καλά, σε ένα αρκετά δυνατό τεστ, και αυτό είναι το πιο σημαντικό απ' όλα.
Πολλά συγχαρητήρια στη Βάσια για την εξαιρετική της παρουσία στη διοργάνωση. Μακάρι να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, το ίδιο κέφι και την ίδια αγάπη για το άθλημα. Ευχόμαστε (και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό) του χρόνου να συμμετάσχουμε στη διοργάνωση με ακόμα περισσότερα παιδιά.