Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

Επιστροφή στη δράση για την επιτραπέζια αντισφαίριση με το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων, που θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 21 Ιουνίου στο κλειστό "Δημ. Τόφαλος" της Πάτρας. Η ομάδα μας δεν θα συμμετέχει στα ομαδικά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα είναι απούσα από τη διοργάνωση. Ο Προφήτης θα εκπροσωπηθεί από την Βάσια Παναγοπούλου, που θα αγωνιστεί τόσο στο ατομικό, όσο και στο διπλό, όπου θα είναι ζευγάρι με την Άλκηστη Κασίμη (αθλήτρια του Ρουφ 80). Οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι στο δεύτερο κομμάτι της διοργάνωσης (20 και 21/6) και αύριο γίνεται η κλήρωση όπου θα μάθουμε τις αντιπάλους της. Τη Βάσια θα συνοδεύσουν στην Πάτρα ο προπονητής Παναγιώτης Πετρής και ο υπεύθυνος του τμήματος Γιώργος Παναγόπουλος. Της ευχόμαστε καλούς αγώνες και να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη διοργάνωση, σε μια ιστορική συγκυρία για εκείνη αλλά και για την ομάδα, αφού μετά από 23 ολόκληρα χρόνια, γίνεται η πρώτη αθλήτρια που θα αγωνιστεί σε τελική φάση πανελληνίου με τα χρώματα του Προφήτη Ηλία.
➽ Όλοι οι αγώνες της διοργάνωσης θα καλυφθούν από το Sportshero και θα μεταδοθούν από το κανάλι της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. στο youtube.
➽ Ο σύλλογος μας και προσωπικά ο Γιώργος Παναγόπουλος ευχαριστούν το φίλο σωματείο του Ταύρου για την συνεργασία και τη βοήθεια που μας παρείχε.