Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Με τον ίδιο κορμό θα πορευτεί στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Προφήτης, μιας και η συντριπτική πλειοψηφεία των αθλητών που ανέβασαν την ομάδα θα φοράει και του χρόνου τα "κυανέρυθρα". Συγκεκριμένα, στην ομάδα μας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Μάρκος Μακρινός, Γιώργος Μαυροδάκος, Γιάννης Μπουράνης, Χρήστος Ρούτσιας, Σωτήρης Αντωνίου,  Τέλης Χρυσάκης, Παναγιώτης Σκαντζής, Χάρης Παπαστάμος και Κώστας Ντούνης.
Μοναδικοί που δε θα παραμείνουν είναι ο Χρήστος Τόμπρος, που θα φορέσει τη φανέλα του Πήγασου Κορυδαλλού και ο Θέμης Μυσιρλής που θα δοθεί με υποσχετική στον Φάρο Κερατσινίου, ενώ την προσπάθεια μας δε θα μπορέσει να ενισχύσει ο Νίκος Ρουσουνέλος, που όπως έχουμε ξαναγράψει εδώ και λίγους μήνες διαμένει μόνιμα στην Κίνα.
Αυτονόητο είναι φυσικά πως στην άκρη του πάγκου μας θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Σάκης Γαζής, αφού και από τις δύο πλευρές υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση από τη συνεργασία, όποτε η μεταξύ μας ανανέωση ήταν υπόθεση δύο λεπτών.
Μετά από την διατήρηση του μεγαλύτερου μέρους του ρόστερ, είναι φυσιολογικό πως δεν χρειάζεται να γίνουν πολλές μεταγραφικές κινήσεις. Δε θα αποκτηθούν περισσότεροι από τρεις-τέσσερις αθλητές, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση θα είναι παιδιά έμπειρα και ποιοτικά και θα βοηθήσουν με τη σειρά τους τον Προφήτη να έχει μια καλή παρουσία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας.