Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Πάνω από 250 άτομα γέμισαν χθες βράδυ το γήπεδο του λόφου, στην τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου
Mε μεγάλη επιτυχία γιόρτασε χθες ο όμιλος τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, στο κατάμεστο γήπεδο του λόφου, σε μια βραδιά γεμάτη χαμόγελα από μικρούς και μεγάλους. Την τιμητική τους είχαν βέβαια οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος μπάσκετ, αφού η τελετή συνέπεσε όπως πάντα με τους τελικούς του τουρνουά "Π. Γκίκας", ενώ βραβεύτηκαν και οι ομάδες ανδρών και παίδων για τις ανόδους που πέτυχαν. Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις βραβεύσεις αλλά και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του τριημέρου:

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και τους προπονητές της ανδρικής και της παιδικής μας ομάδας για τις ανόδους που πέτυχαν. Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να τους χαρίσουμε ένα αναμνηστικό, ως ελάχιστη ανταπόδοση.

Η ανδρική μας ομάδα
Η παιδική μας ομάδα
Ο χορηγός μας, κύριος Μουρκάκος της "Pharmasept", βραβεύει τον προπονητή των παίδων, Στέφανο Διαλυνά

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΙΚΑΣ"

Κατά γενική ομολογία το φετινό εσωτερικό τουρνουά ήταν το καλύτερο των τελευταίων χρόνων, τόσο από άποψη θεάματος όσο (κυρίως) από άποψη ανταγωνισμού, καθώς και οι οκτώ ομάδες ήταν σε γενικές γραμμές ισοδύναμες. Ειδικά οι αγώνες του final-four ήταν καθηλωτικοί, με πολύ πάθος, τρομερή εξέλιξη, και τον νικητή να κρίνεται στην τελευταία φάση. Στους ημιτελικούς, ο Άρης επικράτησε του Κρόνου με 34-32 και ο Ποσειδώνας του Ήφαιστου με 42-39 στην παράταση, ενώ στον μεγάλο τελικό ο Άρης πήρε την κούπα μετά το 55-52 σε βάρος του Ποσειδώνα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν!

Η πρωταθλήτρια ομάδα του Άρη, με προπονητή τον Αλέξανδρο Μούτσκα

Δεύτερη θέση για τον Ποσειδώνα, με προπονητές τον Γιάννη Ζούλια και τον Παναγιώτη Δόντα

Τρίτος ο Ήφαιστος, με προπονητές τον Γιώργο Γιαννακίδη και τον Άντυ Άλλα

Ο Κρόνος, με προπονητή τον Ιωσήφ Σαρρή

Ο Απόλλων, με προπονητή τον Αντώνη Βασιλείου

Ο Ερμής, με προπονητή τον Βασίλη Καμαριωτάκη

Ο Προμηθέας, με προπονητή τον Γιώργο Βαφειάδη

Ο Δίας, με προπονήτρια την Αντωνία Κομνηνέλλη
Οι δίδυμοι Γιάννης και Φίλιππος Γκίκας, αντίπαλοι στη διοργάνωση που φέρει το όνομα του πατέρα τους

Φάση από το συγκλονιστικό ημιτελικό μεταξύ Ηφαίστου και Ποσειδώνα

Ο αθλητισμός είναι πάνω απ' όλα συναισθήματα και η χαρά συνυπάρχει με τη λύπη, όπως φαίνεται στη συγκινητική αυτή φωτογραφία, ακριβώς τη στιγμή της λήξης του δραματικού μεγάλου τελικού
➸ Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στον Σάκη Χίου, όπως και στους δύο εφόρους, Νίκο Βαφειάδη και Δημήτρη Αντωνίου, που ήταν εκείνοι που "έτρεξαν" το τουρνουά και στους οποίους οφείλεται η αρτιότητα και της φετινής διοργάνωσης.

ΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα είχαν όπως πάντα τα διαγωνιστικά παιχνίδια. Οι προκριματικοί έγιναν την Παρασκευή και το Σάββατο και οι τελικοί την Κυριακή. Το "σπέσιαλ" της φετινής χρονιάς ήταν πως συμμετείχαν για πρώτη φορά αθλητές και αθλήτριες από την ανδρική και την γυναικεία μας ομάδα, στον καινούργιο διαγωνισμό, το "shooting challenge".

Νικητές του "shooting challenge" ο Μάρκος Μακρινός και η Μένια Σπύρη

Ο Ιωσήφ Σαρρής πρώτευσε στα δίποντα

Πρώτη θέση στις ελεύθερες βολές για τον Νικόλα Νησιανάκη

Ο Αντώνης Ματθαίου πρώτος στη δεξιοτεχνία

Πρώτη θέση στα μπασίματα για τον Παναγιώτη Τρίγκα

Νικητής στις καλαθιές ο Στέφανος Λαμπρόπουλος
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Με επιτυχία διεξήχθησαν και οι φετινοί αγώνες γονέων. Tην Παρασκευή έπαιξαν οι γυναίκες και το Σάββατο οι άνδρες. Ειδικά στους άνδρες είχαμε αρκετά μεγάλη συμμετοχή και έγινε πολύ ωραία αναμέτρηση, ενώ όπως πάντα αναδείχθηκαν και oι δύο MVP!

Οι μπαμπάδες, κατάκοποι αλλά και χαρούμενοι, μετά το τέλος του αγώνα τους

Φάση από τον αγώνα των μαμάδων

ΜVP στους άνδρες ο Διονύσης Αμπάτης

Η MVP του αγώνα γυναικών, Ρούλα Κατσίμπρα, με την κόρη της Φιλιώ
Μετά από όλα αυτά φυσικά σειρά είχε το πολύ φαγητό, οι μπύρες, η μουσική και πάνω απ' όλα το μπουγέλο. Πέρυσι τα πιτσιρίκια (λόγω της αναγκαστικής μεταφοράς στο κλειστό) το στερήθηκαν, φέτος όμως του έδωσαν και κατάλαβε!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν, αισθανόμαστε πραγματικά υπέροχα να βλέπουμε το γήπεδό μας γεμάτο και τα παιδιά (αλλά και τους μεγάλους) να γελάνε και να το χαίρονται με την ψυχή τους! 

Να είμαστε όλοι καλά, και του χρόνου πάλι εδώ...!

Ο πρόεδρος Αλέξης Παπαχρήστου στον καθιερωμένο χαιρετισμό

Οι δύο έφοροι, Δημήτρης Αντωνίου και Νίκος Βαφειάδης επί τω έργω


Αλέξανδρος Μαλάι και Αναστάσης Λίτσο, δύο από τους στυλοβάτες της ανόδου του παιδικού μας, και πλέον αθλητές του εφηβικού