Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΣ!

Μεγάλη μέρα σήμερα για τα μπασκετικά  μας τμήματα, ακόμα κι αν δεν υπάρχει αγωνιστική δράση! Το ανοιχτό μας γήπεδο καμαρώνει για τις πολύ όμορφες ολοκαίνουργιες μπασκέτες, που τοποθετήθηκαν πριν λίγες ώρες, ικανοποιώντας έτσι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα για την ομάδα μας. Οι μπασκέτες είναι πραγματικά ακριβώς "όπως πρέπει", και ειδικά τα στεφάνια (με μηχανισμό επαναφοράς παρακαλώ) είναι σούπερ! 
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Πειραιά, και ειδικά στον Πρόεδρο κ. Ιωσήφ Βουράκη, που ξηγήθηκε "σπαθί" και τήρησε στο ακέραιο την υπόσχεση που μας έδωσε πριν λίγους μήνες. Ο Πρόεδρος είναι πάντα δίπλα μας και έχουμε  άψογη συνεργασία, κάτι που είναι βέβαιο πως θα συνεχιστεί και στο μέλλον.
Ανυπομονούμε να ξεκινήσουν και πάλι τα τμήματα υποδομής μας, έτσι ώστε τα παιδιά μας, αλλά και οι δημότες που αθλούνται εδώ να χαρούν τις μπασκέτες. Πολύ σημαντικό όμως: Προς το παρόν, καλούμε όλους τους αθλουμένους να σεβαστούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και να μην προσέρχονται στο γήπεδο για άθληση. Λίγη υπομονή, το γήπεδο εκεί θα είναι και θα μας περιμένει όταν έρθει η ώρα.