Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΔΙΟΝ. - ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ 3-0

Έξι ολόκληρους μήνες είχαμε να δούμε επίσημο αγώνα από οποιοδήποτε τμήμα του σωματείου μας. Την "κορονοϊκή" καραντίνα έσπασε η ποδοσφαιρική ομάδα, που πάντως δεν τα κατάφερε, αφού στο γήπεδο της Δραπετσώνας γνώρισε την ήττα από τον ανώτερο Πήγασο με 3-0, στον αγώνα για την πρώτη φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Π..
Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί από την αρχή και προηγήθηκαν πολύ νωρίς με τον Μουσκάι. Το προβάδισμά τους διευρύνθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τέρματα των Ε. Μαστρόκαλου και Κάτρη. Ο Προφήτης είχε μεν κάποια σχετικά καλά διαστήματα, είναι δεδομένο όμως πως χρειάζεται αρκετή βελτίωση ακόμα, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμος στο ιδιόμορφο (λίγες ομάδες, τρεις γύροι) φετινό πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας.
Στο ημίωρο του αγώνα ο αρχηγός μας Γιάννης Σελίμης ένιωσε έντονη δυσφορία και αντικαταστάθηκε. Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο και κατόπιν στο Ωνάσειο, όπου έκανε εισαγωγή και υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις. Οι ευχές μας συνοδεύουν τον "κάπτεν" να μην έχει το παραμικρό πρόβλημα και να επιστρέψει σύντομα στη δράση.
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΔΙΟΝ. - ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καρανικολάου (Βογιατζιδάκη, Φουρναράκης)
ΣΚΟΡΕΡ: 7' Μουσκάι, 56' (πεν.) Ε. Μαστρόκαλος, 89' Κάτρης
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΔΙΟΝ. (Μ. Τοπίκογλου): Καραμπλιάς, Χατζηιωαννίδης (60' Κάτρης), Μουστακίδης (66' Νόκα), Κουρτέσης, Γαραντζιώτης, Ντιγκάκης (10' Σάρδης), Γιαννακόπουλος, Μαστρόκαλος Λ., Μαστρόκαλος Ε., Σταματίου (79' Τριανταφύλλου), Μουσκάι (66' Μαραγκός).
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ (Γ. Κολλύρης): Καπουκίνης, Μουσκάι, Ρεπανίδης (56' Θεοφάνους), Ιωαννίδης (56' Κορομπίλης), Λάζαρης, Λιάκος, Ράμαϊ, Σελίμης (31' Ντανάκας), Σμπιλίρης (56' Κούρτι), Μέξης, Λεμπέσης (79' Μπούσδος).