Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Με διαφορετικά δεδομένα θα διεξαχθεί φέτος η Γ' Κατηγορία Ανδρών της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.. Η πανδημία έδωσε στην διοργανώτρια αρχή την αφορμή να πραγματοποιήσει κάτι που σκεφτόταν εδώ και μερικά χρόνια: Την κατάργηση της Δ' Κατηγορίας και τη συγχώνευσή της με τη Γ'.  21 ομάδες θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα, χωριζόμενες σε δύο ομίλους, χωρίς γεωγραφικά ή αγωνιστικά κριτήρια. Από κάθε όμιλο προκρίνονται στα μπαράζ οι τέσσερις πρώτοι (οκτώ στο σύνολο), από τους οποίους θα προκύψουν οι τρεις που θα ανέλθουν στην Β'. Υποβιβασμός δεν θα υπάρξει, αφού -τουλάχιστον άμεσα- δεν προβλέπεται η επαναδημιουργία της Δ'.
Η κλήρωση έφερε τον Προφήτη στον δεύτερο όμιλο (αυτόν των δέκα ομάδων), με αντιπάλους τον Κεραυνό Βάρης, τον ΓΣ Μέγαρα, τον Ατρόμητο, τον Τελαμώνα, τη Θρία Ασπροπύργου, την Αμφιάλη, τον Αετό Καλλιθέας, τη ΧΑΝ Νικαίας και την Ακαδημία Ν.Π.. Η έναρξη του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 16 Οκτωβρίου και ο Προφήτης υποδέχεται στα Καμίνια τη Θρία, μια νεοσύστατη ομάδα με την οποία θα συναντηθούμε για πρώτη φορά.
Στο κύπελλο θα έχουμε επανάληψη του περσινού σεναρίου, καθώς η Τερψιθέα (ομάδα Β' Κατηγορίας) θα βρεθεί και πάλι στο δρόμο του Προφήτη. Αυτό που αλλάζει είναι το σκηνικό, μιας και ο φετινός αγώνας θα διεξαχθεί στα Καμίνια, στις 18 Σεπτεμβρίου. Θυμίζουμε πως στην περσινή αναμέτρηση η ομάδα της Γλυφάδας είχε επιβληθεί με 72-61.