Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Μέτα τις ανανεώσεις, ήρθε η ώρα και για τις μεταγραφές της γυναικείας ομάδας. Ο Προφήτης προσέθεσε στο ρόστερ του συνολικά έξι νέα πρόσωπα, όλες πολύ ποιοτικές αθλήτριες, που θα βοηθήσουν στην προσπάθεια του σωματείου μας να είναι και φέτος ανάμεσα στις δυνατές ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ.

Για τη Φιλένα Τσελεπίδου δε χρειάζονται πολλές συστάσεις. Ένα χρόνο έμεινε μακριά από το λόφο, αγωνιζόμενη στην Τερψιθέα Γλυφάδας με την οποία μάλιστα κατέκτησε τον τίτλο. Έχει ήδη γράψει μια επιτυχημένη τριετία με την ομάδα μας (2016-19) και πλέον η φανέλα με το "14" θα έχει ξανά τον "νόμιμο" κάτοχό της. Αξιοσημείωτο ότι αν και μόλις 22 ετών έχει ήδη στο παλμαρέ της δύο πρωταθλήματα ΕΣΚΑΝΑ (2017, 2020).

Η φροντ-λάιν του Προφήτη δυναμώνει ακόμα περισσότερο με την απόκτηση της Χαράς Μανουρά. Πρόκειται για μια αθλήτρια με πολλές παραστάσεις, που θα προσθέσει εμπειρία κάτω από τα καλάθια. Είναι 38 ετών και πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Πανελευσινιακού.

Το "φλερτ" με την Κατερίνα Μούλτση κρατάει εδώ και πολλά χρόνια. Πολλές φορές είχε έρθει κοντά στην ομάδα μας, αλλά η μεταγραφή δεν είχε προχωρήσει. Πρέπει μάλιστα να έχει το ρεκόρ συμμετοχών ως αντίπαλος, αφού έχει παίξει εναντίον του Προφήτη συνολικά 21 φορές! Πλέον όμως το πλήρωμα του χρόνου ήρθε, και η "φάτσα" θα κουμαντάρει το παιχνίδι μας ως πλέι-μέικερ, βάζοντας πολλή ποιότητα στο ρόστερ μας. Είναι 35 ετών και επίσης έπαιζε στον Πανελευσινιακό.

Ακόμα μια πολύ ποιοτική προσθήκη είναι η Ελένη Μηνά. Η 28χρονη πάουερ φόργουορντ ήταν από τις πλέον σταθερές παίκτριες του Αετού Καλλιθέας, με τον οποίον αγωνίστηκε τη χρονιά που μας πέρασε στο πρωτάθλημα της Α2. Μια σεζόν νωρίτερα, είχε κάνει καθοριστικές εμφανίσεις εναντίον του Προφήτη στα ημιτελικά της ΕΣΚΑΝΑ, σειρά αγώνων που έδωσε και την άνοδο στην ομάδα της.

Αλλάζει ομάδα αλλά όχι και γήπεδο η Κωνσταντίνα Κολοβού, που έρχεται από τους γειτονικούς Κυρίαρχους. Στο περσινό πρωτάθλημα (ειδικά στην δεύτερη φάση) έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και θα αποτελέσει μια πολύ αξιόπιστη επιθετική λύση. Είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως γκαρντ.

Ακόμα μία παίκτρια που έρχεται από τον Πανελευσινιακό είναι η Κατερίνα Μαρκοπούλου. Είναι γκαρντ, 23 ετών, και επίσης πέρυσι έκανε πολύ καλή σεζόν. Θα δώσει μπόλικη ενέργεια στο παιχνίδι μας, ενώ με τον κόουτς Μπούτα έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν (όπως και οι Μανουρά, Μούλτση, Μηνά) κατά την θητεία της στον Αετό.

Καλώς ορίζουμε τα έξι κορίτσια στην οικογένεια του Προφήτη. Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία, να περάσουν μια ευχάριστη μπασκετική χρονιά  και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους με τη φανέλα της ομάδας μας.