Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ

Μια από τις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες της ομάδας μας, δε θα φοράει του χρόνου τα χρώματα του Προφήτη. Η Μένια Σπύρη πήρε την (και για εκείνη πολύ δύσκολη) απόφαση να αφήσει την αγαπημένη της ομάδα και να αγωνιστεί στον Ατρόμητο, ώστε να αλλάξει παραστάσεις και να ζήσει διαφορετικές εμπειρίες.
Η Μένια όλα αυτά τα χρόνια ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας μας ομάδας. Γέννημα-θρέμμα του Προφήτη, ήταν από τις πρώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα όταν έγινε η επανασύσταση του τμήματος το 2011. Από τότε και για τα επόμενα επτά χρόνια αγωνίστηκε ανελλιπώς με τη φανέλα της ομάδας, καταγράφοντας συνολικά 169 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος, με 466 πόντους. Κορυφαία στιγμή της ήταν αναμφίβολα η κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2017, που συνδύασε μάλιστα με φοβερές δικές της εμφανίσεις σε εκείνα τα πλέι-οφ. Πέρα από όλα τα παραπάνω, πρόκειται για έναν υπέροχο χαρακτήρα, που κέρδιζε τους πάντες μέσα στην ομάδα με το χαμόγελο και το κέφι της. Πάντοτε αφοσιωμένη στον Προφήτη, είχε περάσει και ως προπονήτρια από τα μικρά τμήματα των κοριτσιών, όπου και εκεί προσέφερε πάρα πολλά.
Είναι δεδομένο ότι ο "χωρισμός" μας με τη Μένια είναι προσωρινός, επειδή σίγουρα κάποια στιγμή θα επιστρέψει εδώ που ανήκει. Αυτή η στιγμή θα έρθει όποτε εκείνη το θελήσει, αφού η δική μας πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή. Μέχρι τότε να έχει υγεία και επιτυχίες με την καινούργια ομάδα της. Δεν έχει έρθει η ώρα να την ευχαριστήσουμε για την προσφορά της, γιατί έχει πολλά ακόμα να δώσει στον Προφήτη. Να ξέρει όμως πως την αγαπάμε πάρα-πάρα πολύ...