Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ η εκδήλωση του συλλόγου. Έστω και μετ' εμποδίων, αφού η βροχή μας ανάγκασε να μετακινηθούμε άρον-άρον από το ανοιχτό μας γήπεδο στα Καμίνια, όπου και διεξήχθησαν οι τελικοί των διαγωνισμάτων, ο τελικός του τουρνουά "Π. Γκίκας" και οι απονομές.
Η βράβευση της Χ. Λαζάρου
Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν η παλιά αθλήτρια μας Χρύσα Λαζάρου, ενώ επίσης βραβεύτηκαν οι χορηγοί μας "Pharmasept" και "Maison de la perfumerie". Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η αναμνηστική φανέλα που δόθηκε στην αγαπημένη σε όλους μας οικογένεια Ατσαλάκη.
Η οικογένεια Ατσαλάκη
Φυσικά πραγματοποιήθηκαν και οι απονομές που αφορούσαν το εσωτερικό τουρνουά "Π. Γκίκας", στο οποίο φέτος συμμετείχαν δέκα ομάδες. Την πρώτη θέση κατέλαβε ο "Ποσειδών", δεύτερος ήταν ο "Ήφαιστος" και τρίτος ο "Κρόνος". Στα διαγωνιστικά παιχνίδια πρώτευσαν οι:
Ελ. Βολές: Κωνσταντίνος Καραβάς
Δίποντα: Αντώνης Ματθαίου
Τρίποντα: Μιχάλης Κωνσταντινάκος
Δεξιοτεχνία: Κωνσταντίνος Σκανδάμης
Καλαθιές: Στέφανος Στράτης
Μπασίματα: Νίκος Καλοδίκης
Το έπαθλο για την MVP του αγώνα γονέων δόθηκε στην Ειρήνη Βλάμη.
Ήταν μια πολύ όμορφη και συγκινητική εκδήλωση, που και φέτος συγκέντρωσε πάρα πολύ κόσμο και έδειξε το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ όλων μας στον Προφήτη (αθλητών, προπονητών, γονέων). Βέβαια δεν ήταν το καλύτερο μας που αναγκαστήκαμε να αφήσουμε τη γειτονιά μας (πρώτη φορά στα 27 χρόνια που η τελετή λήξης γίνεται στο κλειστό), αλλά έστω κι έτσι η γιορτή γνώρισε και πάλι μεγάλη επιτυχία.
Υγεία να έχουμε, να είμαστε πάντα έτσι ενωμένοι, και του χρόνου σπίτι μας!