Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

BASKET GAME 27-28/1

Συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η δράση για το τουρνουά Basket Game, με δύο από τα τμήματά μας να έχουν υποχρεώσεις, καθώς ο -βάσει προγράμματος- αντίπαλος μας στους 2006, Διάγορας Αιγάλεω, δεν έδειξε διάθεση για την πραγματοποίηση του αγώνα.

Άρης Νικ.-Προφήτης Ηλίας (2004)
Το τμήμα των 2004 έπαιξε εκτός έδρας με τον Άρη Νικαίας. Ο Προφήτης επικράτησε με 29-42, αν και η εμφάνισή του ήταν κατώτερη του αναμενομένου, κάτι που ίσως και να οφείλεται στην αγωνιστική απραξία του τελευταίου καιρού. Για την ομάδα μας έπαιξαν οι Νότε, Αναστασάκος, Μούτσικα, Παπαδάκης, Κυριαζής, Αδαμόπουλος, Κωνσταντινάκος, Άλλα, Γαλέτσας, Γιαννακίδης, Νικολάου.

Προφήτης Ηλίας-Ιωνικός (2008)
Το Σάββατο στο ανοιχτό μας γήπεδο έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι για την ηλικία των 2008. Ο Προφήτης υποδέχθηκε τον Ιωνικό σε ένα πολύ ευχάριστο ματς, με την ομάδα μας να βγάζει για ακόμα μία φορά πολλές ωραίες φάσεις και να κερδίζει το χειροκρότημα των φίλων της. Ας τα πούμε όμως καλύτερα με περισσότερες φωτογραφίες:





"ΑΣ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ"
Πριν κλείσουμε την ανάρτησή μας, σας οφείλουμε μια εξήγηση για τον αγώνα των 2004 που δεν έγινε στις 21/1. Ο Προφήτης ήταν να παίξει ως γηπεδούχος με την Δραπετσώνα, στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου. Στον πρώτο αγώνα είχε γίνει μια πολύ ωραία αναμέτρηση, με την Δραπετσώνα να επικρατεί με 52-44. Κατά την καθιερωμένη επικοινωνία μεταξύ των εφόρων, ώστε να φιξαριστεί η ημέρα και η ώρα του αγώνα, ο υπεύθυνος της Δραπετσώνας μας πρότεινε να γίνει και αυτός ο αγώνας στο κλειστό τους. Μετά τη δική μας -φυσιολογική θεωρούμε- άρνηση, η απάντηση που λάβαμε ήταν "Ε τότε ας μη γίνει καθόλου το παιχνίδι. Εμείς δεν παίζουμε σε ανοιχτό."
Είναι αλήθεια ότι η ομάδα της Δραπετσώνας τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό τις ακαδημίες της. Φαίνεται όμως πως η πρόοδος αυτή έφερε και αλλαγές στη νοοτροπία του εν λόγω σωματείου, που όπως κι εμείς, αλλά και όλες οι ομάδες, ξεκίνησε κι εκείνο από τα τσιμέντα. Δε λέμε περισσότερα, ο καθένας κρίνεται από αυτά που πρεσβεύει, τις αξίες που υπηρετεί -ως ερασιτεχνικό σωματείο- και το σεβασμό που δείχνει στους υπολοίπους. Ζητούμε συγγνώμη από την Drapetsona Basketball Academy, που οι εγκαταστάσεις μας δεν πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις τους. Ελπίζουμε κάποτε το γήπεδο μας να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει, ώστε να μας κάνουν τη χάρη και την τιμή να έρθουν και να αγωνιστούν στον ταπεινό μας λόφο.