Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜ. 36-76

Πολύ εύκολο πέρασμα του Κρόνου σήμερα από τα Καμίνια. Η ομάδα του Αγίου Δημητρίου, που μετά την έλευση του Σταύρου Νανάκου εμφανίζεται μεταμορφωμένη, δε θα μπορούσε να χαλάσει το σερί των νικών της (έφτασε τις πέντε), ειδικά από τη στιγμή που απέναντι της είχε μια ομάδα που θύμιζε σκορποχώρι και όχι συγκρότημα εθνικής κατηγορίας.
Η αναμέτρηση πήρε από νωρίς το δρόμο της, με τον Προφήτη να μπαίνει ακόμα μια φορά χωρίς αμυντική προσήλωση, τον Κρόνο να βρίσκει εύκολα καλάθια και να κλείνει το δεκάλεπτο με 11-25. Αυτό συνεχίστηκε σε όλο σχεδόν το ματς, με την ομάδα του λόφου να είναι απίστευτα άστοχη, τη διαφορά να αυξάνει συνεχώς και το σφύριγμα της λήξης να ακούγεται σαν λύτρωση.
Η Ελεάννα Πανταζή ήταν η καλύτερη για τις νικήτριες. Από κοντά της και η Γκέργκι, όπως και η σταθερή αξία Δασκαλοπούλου. Στην άλλη πλευρά και οι δέκα που μπήκαν στο γήπεδο ήταν σκιές του εαυτού τους. Άριστη η διαιτησία του Ναστούλη, η Λαζόγκα ως συνήθως σφύριζε τα δικά της.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜ. 36-76 (11-25, 18-43, 24-57, 36-76)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λαζόγκα, Ναστούλης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Οικονομάκη Κ. 9, Δροσωτάκη 3, Σπύρη 1, Τζάρου 3, Νεαρχάκου 3(1), Κουτσοδήμου 2, Οικονομάκη Ζ., Πούλη 4, Τσελεπίδου 4, Γιαννοπούλου 7(2).
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜ. (Σ. Νανάκος): Δασκαλοπούλου 14, Πανταζή 19, Χόντο 7(2), Ρούτση 5, Σιγάλα, Κυριακοπούλου 3, Μπίτα, Γκέργκι 11, Ξάνθου 8, Γασπαράτου 3, Ζουρτσάνου 6, Μήτση.