Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 68-53

Δεύτερη ήττα για τον Προφήτη, που έκανε πολύ άσχημη εμφάνιση στην Αργυρούπολη και έχασε από την Ηλεκτρούπολη με 68-53.
Για μια ομάδα που έχει μάθει να ζει και να πεθαίνει με την άμυνά της, μια κακή αμυντική βραδιά δεν είναι τίποτα λιγότερο από καταδικαστική. Η αλήθεια είναι πως οι γηπεδούχοι είχαν σήμερα γεμάτο φεγγάρι και τα έβαζαν όλα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ασταμάτητο Μαυρομμάτη και από κοντά του τον Πετς. Με τη λεπτομέρεια όμως ότι όλο αυτό προκλήθηκε από εμάς τους ίδιους και την αμυντική μας συμπεριφορά. Εστω κι έτσι, για ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί, με τον Προφήτη να μεταφέρει τη μπάλα κοντά στο καλάθι και να βρίσκει πόντους από τους Μαυράκη-Μπαμπάκο, αλλά και τον θετικό Μεντή. Όταν όμως στο τρίτο δεκάλεπτο η άμυνα της Ηλεκτρούπολης έγινε πιο συμπαγής, ενώ στην άλλη πλευρά του γηπέδου συνεχίζοταν το ίδιο βιολί, φυσιολογικό ήταν η διαφορά να ξεφύγει, κάτι που έγινε από το 25' και μετά, όταν και ο Προφήτης έχασε την επαφή και δε μπόρεσε ποτέ ξανά να επιστρέψει. Μέτρια η διαιτησία των Γκότση και Ντίντα.
Με 0/2 πλέον, η ομάδα αρχίζει να αισθάνεται άβολα στον βαθμολογικό πίνακα, και οι τελικοί φέτος ξεκινούν πάρα πάρα πολύ νωρίς...
ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 68-53 (22-18, 33-33, 62-46, 68-53)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκότσης, Ντίντας
ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ (Τ. Καρατζούνης): Γραικούσης, Ριζούλης, Χατζηγώγος 2, Μαυρομμάτης 21(5), Πετς 15(1), Καμακάρης 6, Σταθόπουλος 10, Λύρας 2, Παπαδημητρίου 5(1), Μελισσάρης 5(1), Γαλάτης 2.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Κεραμειδάς): Μουστάκας 8(2), Μιχαλόπουλος, Λεοντιάδης 2, Τριανταφύλλου 8(2), Μεντής 6(2), Βουρνάς 3, Μαυράκης 8, Μπαμπάκος 14, Μυσιρλής, Ντάσκας Τ. 2, Ντάσκας Φ., Μαρής 2.