Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-0

Εμφανώς βελτιωμένη παρουσιάστηκε σήμερα η ποδοσφαιρική ομάδα στο γήπεδο του Κορυδαλλού, στον αγώνα με τη Θύελλα για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η βελτίωση αυτή όμως δυστυχώς δεν έφτανε για να μας χαρίσει τους πρώτους μας βαθμούς και οι γηπεδούχοι έκαναν το 3x3, μετά τη νίκη τους με 2-0.
Το σκορ διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο μπήκαν και τα δύο γκολ, από τους Καρακασίδη (48') και Γκάνι (80'). Ο Προφήτης ήταν καλός στο μεγαλύτερο μέρος, είχε συνοχή στις γραμμές του και θα μπορούσε τόσο να προηγηθεί, όσο και να ισοφαρίσει. Στο πρώτο μέρος είχαμε δύο καλές στιγμές, ένα γυριστό του Κίσσα και ένα καλό σουτ του Γκούρι, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Σαπάτης αντέδρασε σωστά. Η πολύ μεγάλη στιγμή ήταν στο 70', όταν ο Τσιριγώτης έπιασε εξ επαφής κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, αφού πρώτα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι δύο ομάδες είχαν κι άλλες καλές φάσεις, όμως η γενική εικόνα είναι πως ο Προφήτης δικαιούνταν οπωσδήποτε ένα γκολ, που ανάλογα με το χρονικό σημείο που θα ερχόταν θα μπορούσε να αλλάξει και το αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή εμφάνιση κόντρα σε μια ομάδα από τις ισχυρές του πρωταθλήματος δίνει ελπίδες ανάκαμψης, μετά το αποκαρδιωτικό ξεκίνημα στις δύο πρώτες αγωνιστικές.
ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσόνακας (Σγάντζος, Γαλάνη)
ΣΚΟΡΕΡ: 48' Καρακασίδης, 80' Γκάνι
ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡ. (Γ. Μανικιώτης): Σαπάτης, Υφαντής, Κατσουμπής, Φούντας (50' Φίλης), Κατσάρας, Μπούκης, Γκάνι (81' Θεοδωρίδης), Τσολάκου (62' Παπαδόπουλος), Καρασμάνογλου, Καρακασίδης, Μαρλαφέκας.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Σπαχίου, Περπερίδης, Τσάδαρης Χ., Θωμάκος, Βισβίκης, Κίσσας (82' Στεφανίδης), Άγγος, Τσιριγώτης, Μασρί, Γκούρι (69' Τσάκωνας), Μπόσμος (49' Μανσούρ).