Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΛΟΦΟ

Πολύ σπουδαίες μεταγραφές για τη γυναικεία μας ομάδα, που απέκτησε δύο κορίτσια που την προηγούμενη σεζόν κατέκτησαν τίτλους με τις ομάδες τους, αγωνιζόμενες μάλιστα στις εθνικές κατηγορίες: Την Αννα Ρουμπελάκη, που πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδος με το Ελληνικό και τη Σίσσυ Ευμορφοπούλου, που κατέκτησε τον τίτλο στην Α2 με τη φανέλα της Τερψιθέας.

Ρουμπελάκη
Για τους παροικούντες το λόφο η Άννα Ρουμπελάκη δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Γέννημα-θρέμμα του Προφήτη, επιστρέφει στην ομάδα της, βρίσκοντας για προπονητή τον αδερφό της, Γιώργο. Στα 33 της, έχοντας διαγράψει σπουδαία πορεία στις εθνικές κατηγορίες, αλλά και γεμάτη πια από παραστάσεις και τίτλους, με αποκορύφωμα το περσινό νταμπλ με το Ελληνικό. Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας, από 1 έως 3 και να δώσει πολλές λύσεις στο παιχνίδι του Προφήτη, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Ευμορφοπούλου
Πολύ σπουδαία θεωρείται και η μεταγραφή της Σίσσυς Ευμορφοπούλου. Η 28χρονή φόργουορντ προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα της Τερψιθέας, στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Τέλειωσε τη σεζόν με 6,5 πόντους μ.ο. σε 21 ματς, έχοντας όμως πολύπλευρη προσφορά σε όλους τους τομείς του παιχνιδού, κάτι που αναμένεται να κάνει και με τη φανέλα του Προφήτη.

Καλωσορίζουμε τις δύο αθλήτριες στην οικογένεια του Προφήτη και ευχόμαστε να είναι υγιείς και να γνωρίσουν επιτυχίες και με τα χρώματα της ομάδας μας.