Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ "ΦΩΤΙΑ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Τηλεμάχου και Μικεδάκη θα μονομαχήσουν
πολύ νωρίς φέτος
Τα σπουδαία από την κλήρωση των γυναικών ήρθαν από εκεί που δεν το περιμέναμε. Η χρονιά θα ξεκινήσει με ένα μεγάλο παιχνίδι για το κύπελλο, καθώς στις 22 Σεπτέμβρη ο Προφήτης θα υποδεχθεί στα Καμίνια, για την πρώτη φάση του θεσμού, την ανανεωμένη, όσο και πολύ ισχυρή, ομάδα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου.
Η κληρωτίδα είχε μεγάλα κέφια λοιπόν και έβγαλε (πρώτο-πρώτο μάλιστα) αυτό το πολύ σημαντικό ζευγάρι, με τον Προφήτη να βρίσκει απέναντι του την οικονομικά πιο εύρωστη ομάδα της κατηγορίας, που έκανε πολύ σπουδαίες μεταγραφές παίρνοντας παίκτριες όπως οι Μανώλη, Μαγιντόμπε, Πιτσάκη, Τσιφτελή, Χατζόγλου.
Τη Δάφνη θα την συναντήσουμε και στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, του οποίου η κλήρωση μας έφερε επίσης αντιμέτωπους με τον Φοίνικα, τον Μανδραϊκό, τη Βάρη, τους Κυρίαρχους, τον Πανελευσινιακό και τον Διογένη. Με μια πρώτη ανάγνωση ο όμιλος αυτός φαίνεται ελαφρά πιο δυνατός από τον άλλον. Το σύστημα διεξαγωγής είναι ακριβώς το ίδιο με πέρσι, προκρίνονται δηλαδή οι τέσσερις πρώτοι, και αναλυτικά το πρόγραμμα υπάρχει εδώ.
Επίσης, γνωστοποιήθηκαν και οι αντίπαλοι των "μικρών" γυναικείων τμημάτων. Οι νεανίδες μετέχουν στον β' όμιλο και οι αντίπαλοί τους είναι: Φοίνικας Πειρ., Δάφνη Αγ. Δημ., Μανδραϊκός, Κυρίαρχοι, Πήγασος, Ιάσων Νικ., Φιλία Περάματος.
Οι κορασίδες συμπεριλήφθηκαν στον 2ο όμιλο της β' κατηγορίας και θα αντιμετωπίσουν τους: Ιωνικό, ΝΕΜ, Απόλλων Πειρ., Ελευθερία, Προοδευτική, Ολυμπιακό, Φοίνικα Πειρ., Ατρόμητο, Πήγασο, Κυρίαρχους.
Στις επόμενες ώρες θα ανέβουν και στην σχετική επιλογή του μενού τα προγράμματα των κορασιδονεάνιδων αναλυτικά.