Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Μέχρι τώρα η ανδρική ομάδα μπάσκετ μετρούσε μόνο απώλειες, και μάλιστα πολύ σημαντικές, καθώς οι τέσσερις παίκτες που έφυγαν (Κουκουβάκης, Φωστέρης, Μόμτσος, Χαραλαμπίδης) ήταν, σύμφωνα με τους αριθμούς, το 62% των πόντων της ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα. Έτσι λοιπόν το αγωνιστικό πλάνο εξ ορισμού αλλάζει, και ήδη έγιναν οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, που αρχίζει πια να γεμίζει το ρόστερ της.
Πατμανίδης
Δύο αθλητές μας έρχονται από τον Φάρο Κερατσινίου. Ο νεαρός Κώστας Πατμανίδης έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την εφηβική ομάδα του Φάρου και αναμένεται να είναι μια πολύ γερή προσθήκη, πιάνοντας και θέση "μικρού". Είναι καθαρόαιμος "άσος" και είναι γεννημένος το 1995, όπερ σημαίνει πως θα αγωνίζεται και με την εφηβική μας ομάδα. 
Τριανταφύλλου
Τη διαδρομή Ιχθυόσκαλα-Προφήτης Ηλίας έκανε και ο Αλέξης Τριανταφύλλου που μας δίνει μια ακόμη καλή λύση στην περιφέρεια, ειδικά στον τομέα του μακρινού σουτ. Είναι 30 ετών, και πέρα από τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά θα μας βοηθήσει και με την εμπειρία του, καθώς πέρσι ήταν σε μια ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό, παίρνοντας το "νταμπλ" της Ένωσης.
Φάββας
Ο τρίτος της παρέας είναι ένα παιδί που το γνωρίζουμε πολύ καλά, καθώς είναι φίλος με πολλά μέλη της οικογένειας του Προφήτη. Για τον Στέλιο Φάββα ο λόγος, που την επόμενη σεζόν θα φοράει κι αυτός τα κυανέρυθρα. Είναι 28 ετών αγωνίζεται στη θέση "3" και πέρσι έπαιζε στους Κυρίαρχους, ανήκε όμως στο Ικόνιο.
Ευχόμαστε στους νέους αθλητές μας να έχουν μια καλή σεζόν με υγεία.
Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που θεωρούνται "κλεισμένοι", και μόλις ρυθμιστούν και τα τυπικά, θα ανακοινωθούν από εδώ.
Εν τω μεταξύ η ομάδα, κάτω από τις οδηγίες του κόουτς Μιχάλη Κεραμειδά δουλεύει εντατικά στην μεταβατική περίοδο και ήδη έχουν γίνει τρία φιλικά, με ΕΑΝ, Δάφνη και Πήγασο, ενώ για την προσεχή Τρίτη έχει προγραμματιστεί ένα ακόμα, κόντρα στον Αστέρα, στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου, στις 21:15.