Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Οι γυναικεία ομάδα ήταν αυτή που κράτησε την προπονητική της δραστηριότητα μέχρι τώρα, παρότι βρισκόμαστε πια στα μέσα του καλοκαιριού. Ο κόουτς Χλιαουτάκης έκανε την τελευταία προπόνηση την Τετάρτη και με δική του πρωτοβουλία χθες στη λέσχη είχαμε μπάρμπεκιου, στο οποίο ήλθαν όλα τα κορίτσια αλλά και αρκετοί φίλοι του συλλόγου.
Για τριάντα μέρες ακόμα οι αθλητές μας θα γεμίσουν τις μπαταρίες τους και το ραντεβού μας ανανεώνεται για την Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα 19:30, στη λέσχη του ομίλου, όταν και θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός, που αφόρα τα τρία "μεγάλα" τμήματα (ποδόσφαιρο ανδρών, μπάσκετ ανδρών-γυναικών), αλλά φυσικά είναι ανοιχτός και στους αθλητές των υποδομών, αλλά και σε όλους τους φίλους του Προφήτη.
Στο μεσοδιάστημα το blog θα συνεχίσει να σας ενημερώνει για ότι προκύπτει, και κυρίως για τη μεταγραφική κίνηση, που ειδικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Επίσης, την ερχόμενη εβδομάδα η ΕΣΚΑΝΑ έχει προγραμματίσει τις κληρώσεις της. Και για το θέμα αυτό θα υπάρξει άμεση ενημέρωση από εδώ.