Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΖΕΑ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-1

Όλα στραβά πήγαν χθες το μεσημέρι στο γήπεδο του ΣΕΦ, στο ματς με τον ΑΟ Ζέας. Από τη μία η αναιμική εμφάνιση της ομάδας μας κι από την άλλη ο απαράδεκτος ρέφερι Περδικούρης, συνέθεσαν το σκηνικό ενός εφιαλτικού αγώνα, που ήταν η αφορμή για να πέσουμε από τη δεύτερη θέση της κατάταξης. Ο Προφήτης προηγήθηκε με τέρμα του Μαχαίρα στο 23', όμως η συνέχεια δεν ήταν σε καμιά περίπτωση αυτή που θα θέλαμε. Η Ζέα είχε δοκάρι σε φάουλ του Μαστοράκη στο 30', και μετά άρχισαν οι... ομορφιές. Στο 37' ο Μεταξάς σε μια διεκδίκηση της μπάλας μέσα στην περιοχή μας, έκανε πεντακάθαρο φάουλ στο Βοστάνη, που ο ρέφερι δεν "είδε". Στην εξέλιξη της φάσης ο Βοστάνης ανέτρεψε τον αντίπαλό του, και ο Περδικούρης έδειξε την άσπρη βούλα. Η παράβαση συνιστούσε και αποβολή, καθώς ο Μεταξάς ήταν σε προφανή θέση για γκολ, όμως ο διαιτητής, προφανώς επειδή ήξερε πως είχε κάνει λάθος, περιορίστηκε στην κίτρινη. Το δώρο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος ο Μεταξάς, γράφοντας το 1-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο 60', ο Λάππας αποβλήθηκε με τραβηγμένη από τα μαλλιά δεύτερη κίτρινη, και στο 73' ο Περδικούρης ολοκλήρωσε τη... ραψωδία του. Σε ένα γέμισμα προς την περιοχή του, ο Μέμπελι μπλόκαρε την μπάλα, για να γκρεμιστεί αμέσως μετά από τον Μαστοράκη. Ο διαιτητής έδειξε "παίζετε", η μπάλα έφυγε, και ο Στεφανίδης σε κενή εστία έκανε το 2-1, που σήμανε βαθιά βαθμολογική ανάσα για την Ζέα, η οποία έχει πια εξελιχθεί στον κακό μας δαίμονα. Περιττό φυσικά να αναφέρουμε πως η διαιτησία του Περδικούρη ήταν εχθρική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, και πως οι φάσεις που αναλύσαμε ήταν απλά η κορυφή του παγόβουνου. Σε αντίθεση με τον ανεκδιήγητο, άριστοι ήταν οι δύο βοηθοί, Παντελής και Ντινιωτάκης. Στο τέλος ο ρέφερι δέχτηκε φραστική επίθεση από τους ποδοσφαιριστές μας, τα πράγματα οξύνθηκαν, και κλήθηκε αστυνομική δύναμη που ήρθε μετά από λίγο. Επίσης στο φύλλο αγώνα, ο Περδικούρης αναφέρει πως δέχτηκε μπουνιά από κάποιον, που χαρακτηρίζει οπαδό του Προφήτη Ηλία, γράφει όμως πως φορούσε διακριτικά του... Ολυμπιακού. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση του Δ.Σ. για το όσα συνέβησαν, αλλά και για την πολεμική που δέχεται εδώ και καιρό ο σύλλογος από κάποιους μικροπρεπείς...
ΖΕΑ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Περδικούρης (Παντελής, Ντινιωτάκης)
ΣΚΟΡΕΡ: 38' Μεταξάς, 73' Στεφανίδης - 23' Μαχαίρας
ΖΕΑ (Γ. Παπαϊωάννου): Μανωλάκος, Μιντσινίγος, Κουμανάκος, Βελίσσαρης, Κηπουρός, Λύκος, Στεφανίδης (82' Πυριόχος), Γίγκλας (62' Εστυλιανίδης), Σαμιώτης, Μαστοράκης, Μεταξάς (88' Παραγιός).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Καλαϊτζής): Μέμπελι, Σπυρόπουλος, Τσάδαρης Χ. (68' Αναστασόπουλος), Βοστάνης, Καλλινικίδης, Γεωργακάκος, Βέργος, Μαχαίρας, Ευγενείας (78' Διαμαντόπουλος), Μπουρδήμο (78' Βασιλόπουλος), Λάππας.