Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ 3-0

Προελαύνει η ποδοσφαιρική ομάδα, που κέρδισε με 3-0 τον Πορφύρα στο ΣΕΦ, και διατηρήθηκε έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πέρα από την εύκολη επικράτηση του Προφήτη, το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τα επεισόδια μεταξύ ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, και είχαν ως αποτέλεσμα την αποβολή του Ψυλλάκη από τον Πορφύρα και του Βασιλόπουλου από τον Προφήτη. Κάτι που άλλαξε και την αριθμητική ισορροπία μέσα στις τέσσερις γραμμές, καθώς ο Ψυλλάκης αγωνιζόταν ενώ ο Βασιλόπουλος ήταν αναπληρωματικός.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Προφήτης Ηλίας ήταν ανώτερος και δεν δυσκολεύτηκε να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το σκορ άνοιξε στο 23' ο φορμαρισμένος Αναστασόπουλος με πολύ όμορφο δεξί πλασέ. Στο δεύτερο μέρος, και με δεδομένη και την αριθμητική υπεροχή, η ομάδα μας πέτυχε άλλα δύο γκολ, παρότι έπαιζε με σβηστές μηχανές. Ο Μαχαίρας σκόραρε στο 64' και ο Αναστασόπουλος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 72', πλασάροντας τον τερματοφύλακα μετά από μια υπέροχη ντρίμπλα, που... ούτε ο ίδιος κατάλαβε πως έκανε! Μέτρια η διαιτησία του Παντελή, πολλές διαμαρτυρίες από την πλευρά του Πορφύρα, χωρίς να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Άλλη μια καλή εμφάνιση για τον Προφήτη, που παραμένει αήττητος, όμως θα λέγαμε πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, καθώς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα έχει να δώσει μόνο ντέρμπι, αγωνιζόμενη κυρίως με τις ομάδες που βρίσκονται επίσης στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Αρχής γενομένης από το επερχόμενο ματς με την ΑΕ Νίκαια, εκτός έδρας. Καιρός λοιπόν να μετρήσουμε τις αντοχές μας, αλλά και να οριοθετήσουμε τους στόχους μας....
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ 3-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παντελής (Γιαννίκος, Τσουκαράς)
ΣΚΟΡΕΡ: 23', 72' Αναστασόπουλος, 64' Μαχαίρας
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 46' Βασιλόπουλος - 46' Ψυλλάκης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Δαούτης): Μέμπελι, Κουτράκης (46' Ευγενείας), Σπυριδάκης, Βισβίκης, Καλλινικίδης, Βέργος, Σπυρόπουλος (57' Γεωργακάκος), Μαχαίρας, Αναστασόπουλος, Μπουρδήμος, Λάππας (65' Διαμαντόπουλος).
ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Χ. Κυπραίος): Ρίμπας, Γόγολης, Κούτρης, Μπιρλάκης, Μπινόζι, Μπάλλιας, Τσίτουρας (77' Καμαριωτάκης), Πολίτης, Σίννης (66' Δατσώλης), Ψυλλάκης, Τσαγκάρης (88' Ρηγόπουλος).