Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-1


Έστω κι αν φλέρταρε με την ήττα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ο Προφήτης έμεινε όρθιος και στο Πέραμα, φεύγοντας με το βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση με τον Πυθαγόρα, διατηρώντας έτσι το αήττητο.
Το γκολ του Πανταζόπουλου στο 38' ήταν αυτό που είχε δώσει προβάδισμα στον Πυθαγόρα, σε ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι, με αρκετή ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο αγώνας ήταν πολύ κακός ποιοτικά και έδειχνε να είναι ένα κλασσικό ματς "μισό-μηδέν" που μέχρι εννιά λεπτά πριν το τέλος έδειχνε άσος. Τελικά τη λύση για τον "Άγιο" έδωσε ο Βασιλόπουλος, που είχε μπει σαν αλλαγή και με κίνηση... πίβοτ μέσα στην περιοχή απέφυγε τον αντίπαλό του, πριν περάσει και τον τερματοφύλακα για να πλασάρει στην ανυπεράσπιστη εστία. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, και κυρίως από την ώρα που βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Προφήτης προσπαθούσε να επιτεθεί με ανορθόδοξο τρόπο, κυρίως με "καμινάδες" προς τον Λάππα (περισσότερο), αλλά και τους υπόλοιπους κυνηγούς, που ανακόπτονταν όμως είτε από τα αντίπαλα μπακ, είτε από το οφ-σάιντ. Όχι ότι οι Περαματιώτες έθελξαν με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν, αλλά είχαν τον έλεγχο του κέντρου, και τουλάχιστον προσπάθησαν να βάλουν την μπάλα κάτω. Κλασσικές ευκαιρίες δεν είχαν, καθώς οι οπισθοφύλακές μας ήταν σε καλή μέρα, ενώ ο Προφήτης, έστω και με τον τρόπο που σας περιγράψαμε, θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει και πιο νωρίς, ή να πάρει ακόμη και τη νίκη, αλλά μια-δυο φορές που ο Λάππας μπόρεσε να ξεφύγει σταμάτησε στον πολύ καλό Λιοκουκουδάκη,  που κατέγραψε στο ενεργητικό του και μια απόκρουση στη γωνία του σε μακρινό σουτ του Μαχαίρα στο 23'. Ένα ανάλογο σουτ είχε και ο Μπαρέλης στο 30', που όμως πέρασε λίγο άουτ. Βάσει όλων αυτών, θα λέγαμε πως η ισοπαλία ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα, και ο Προφήτης υποχώρησε στην τρίτη θέση, την οποία θα προσπαθήσει να διατηρήσει το ερχόμενο Σάββατο, υποδεχόμενος την ουραγό αλλά υπολογίσιμη Άνω Νεάπολη στο ΣΕΦ. Ο εξελίξιμος ρέφερι Ντινιωτάκης τα πήγε καλά δεδομένης και της απειρίας του, αφού κατάφερε σε γενικές γραμμές να "κρατήσει" ένα σκληρό παιχνίδι, χωρίς να κάνει κατάχρηση των καρτών του.
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-1
ΣΚΟΡΕΡ: 38' Πανταζόπουλος - 81' Βασιλόπουλος
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ (Δ. Μάνσαλης): Λιοκουκουδάκης, Αγαπιάδης (65' Κυπριώτης), Σπαρής, Εκίζογλου, Σπάχο, Ντέμα, Μπεμπέκας, Τσάνκο, Πανταζόπουλος (75' Φωτεινάκης), Στρατίνας, Μπαρέλης (80′ Μαντάς).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Δαούτης): Μέμπελι, Βισβάρδης, Σπυριδάκης, Βισβίκης, Καλλινικίδης, Βρουλιδάκης, Σπυρόπουλος (46' Λάππας), Βέργος, Μπουρδήμος (69' Γεωργακάκος), Μαχαίρας, Ευγενείας (46' Βασιλόπουλος).