Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΙΡ. 1-2

Ψυχρολουσία για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, που έχασε στο Ρέντη (ως γηπεδούχος) από τον Ηρακλή Πειραιά με 2-1. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα από τα χειρότερα που έχουμε κάνει φέτος. Ξεκινήσαμε στραβά (χαμένο τετ-α-τετ ο Ναυπλιώτης στο 4’) και συνεχίσαμε ακόμα χειρότερα: Στο 11’ ο Γασπαρινάτος σε ένα βολέ του πάτησε εκτός περιοχής και το φάουλ μετέτρεψε σε γκολ ο Μιντσινίγος. Η ομάδα μας ήταν ασύνδετη, έκανε πολλά λάθη και ένα από αυτά το εκμεταλλεύτηκε ο Εστυλιανίδης, γράφοντας το 0-2 στο 34’. Όλο το δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε στο μισό γήπεδο και ο Γιοβανάκης μείωσε με τρομερό φάουλ στο 68’. Λίγο αργότερα ο Μιχαηλίδης έκλεισε τα μάτια στην καθαρή αποβολή του Μάνου, ενώ έβγαλε με κόκκινη τον Μητσάκο, και ο Προφήτης, παρότι είχε τις ευκαιρίες, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, χάνοντας πολύτιμο έδαφος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΙΡ. 1-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μιχαηλίδης (Μακρής, Περδικούρης)
ΣΚΟΡΕΡ: 68’ Γιοβανάκης – 11’ Μιντσινίγος, 34’ Εστυλιανίδης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Ανδρινόπουλος): Γασπαρινάτος, Αλειφέρης, Μητσάκος, Καλλινικίδης, Γιοβανάκης, Βισβάρδης, Ναυπλιώτης, Διαμαντόπουλος (46’ Βέργος), Σιλιβίστρας (55’ Λάππας), Μαχαίρας, Μανώλης (72’ Θεοδωρόπουλος).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΙΡ. (Γ. Παπαϊωάννου): Μανωλάκος, Λύκος Β. (82’ Παυλάκος), Βαγιόπουλος, Μάνος, Λυγνός (69’ Λουδάρος), Λύκος Ν., Μιντσινίγος, Τσαλατσάνης, Λευτάκης (70’ Κούτρης), Γίγκλας, Εστυλιανίδης.