Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 4-2

Δύσκολα φεγγάρια για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, που έχασε από τον ΑΟΚ Φαλήρου με 4-2, και παραμένει με μόλις τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Το παιχνίδι στο γήπεδο της Παραλίας ήταν γκραν-γκινιόλ και κρίθηκε λίγο πριν το τέλος του. Ο ΑΟΚ Φαλήρου ξεκίνησε με γκολ από το αποδυτήρια, αφού μόλις στο 3', ο Λίβος, με υπέροχο βολέ άνοιξε το σκορ. Η μεγάλη φάση για μας ήρθε στο 21' όταν ο Μαχαίρας αστόχησε από την μικρή περιοχή ύστερα από τη σέντρα του Αποστόλου. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς άλλες συγκινήσεις, όμως το δεύτερο ξεκίνησε όπως και το πρώτο: Με γκολ του Φαλήρου, με τον Φασουλάρη. Η ομάδα μας βρήκε τα κουράγια να ισοφαρίσει, και μάλιστα μέσα σε έξι λεπτά. Απ' ευθείας φάουλ ο Γιοβανάκης στο 69', κεφαλιά ο Σιλιβίστρας στο 75', (μετά από φάουλ του "Γιόβα"), και... 2-2. Εκεί όμως που όλα έδειχναν πως το παιχνίδι πάει για ισοπαλία, ο Σαλακούμας από κοντά έδωσε και πάλι προβάδισμα στο Φάληρο, μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή μας, στο 89', για να γράψει το τελικό 4-2 ο Κτενάς, τη στιγμή που όλοι είχαν βγει μπροστά. Τώρα ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εκλογών, και βρίσκει την ομάδας μας πληγωμένη, και χαμηλά στη βαθμολογία, με μια μόλις νίκη επί της ανίσχυρης Σπίθας. Επόμενο παιχνίδι είναι αυτό με τον ΑΟ Πειραιά στο ΣΕΦ, ένα παιχνίδι που όλοι μέσα στην ομάδα πρέπει να αντιληφθούν τη σημασία του...
ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 4-2
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σύρος
ΣΚΟΡΕΡ: 3' Λίβος, 48' Φασουλάρης, 89' Σαλακούμας, 92' Κτενάς - 69' Γιοβανάκης, 75' Σιλιβίστρας
ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ. Κουλούρης): Σαχσανίδης, Δουσμανόπουλος, Αναστασέλης, Κουτσόγιωργας (46' Χατζης), Λεντιόν, Φωτακάκης, Κτενάς, Δρακόπουλος (80' Σαλακούμας), Φασουλάρης (50' Αμπέλας), Λίβος, Μπαχά.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Δ. Λουκαρέας): Γασπαρινάτος, Αλειφέρης (46' Τσάδαρης Α.), Ηλιάδης, Καλλινικίδης, Βισβάρδης, Βισβίκης (78' Γεωργακάκος), Αποστόλου, Κουτράκης, Γιοβανάκης (90' Μητσάκος), Σιλιβίστρας, Μαχαίρας.