Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡ. 1-2

Πάνω που λέγαμε πως η ποδοσφαιρική ομάδα είχε αρχίσει να βρίσκει το δρόμο της, ήρθε ο χθεσινός αγώνας με τον Πανιώνιο Κερατσινίου να μας φέρει πάλι σε αδιέξοδο. Άσχημη εμφάνιση, δίκαιη ήττα και δύο αποβολές σε μία αναμέτρηση που τίποτα δεν πήγε καλά. Ο Πανιώνιος φαινόταν από την αρχή πως πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και προηγήθηκε στο 24' όταν μετά από μια πολύ όμορφη σέντρα του Μάνδυλα από δεξιά, ο Νερομυλιώτης αφύλακτος στο πρώτο δοκάρι, με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 35' ο Παπαγρηγορίου μάρκαρε δυνατά από πίσω τον Νικολάου που αντέδρασε αδικαιολόγητα χτυπώντας τον αντίπαλό του. Σωστές και δύο αποβολές: Κόκκινη στον Νικολάου για το χτύπημα και δεύτερη κίτρινη στον Παπαγρηγορίου για το μαρκάρισμα. Οι αλλαγές (προσώπων και εσωτερικές) δεν είχαν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού είχαμε μεν την εδαφική πρωτοβουλία, αδυνατούσαμε δε να φτάσουμε στην εστία του Καραμπάτη με αξιώσεις. Τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα στο 71', όταν σε μια φαινομενικά ακίνδυνη σέντρα-σουτ του Μπιζά, η μπάλα πήρε πολλά φάλτσα και κατέληξε στα δίχτυα του Πετράκη. Η μείωση του σκορ ήρθε στο 82', με κοντινό σουτ του Λάππα, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ζαφειρίου. Στο χρόνο που απέμενε δεν καταφέραμε κάτι καλύτερο, παρ' ότι πιέσαμε, αφού ο Πανιώνιος αμύνθηκε σωστά και κράτησε την πολύτιμη νίκη. Ο αγώνας έκλεισε με την αποβολή (σωστή και αυτή) του Γκούρα, που έκανε τάκλιν με τα δύο ποδιά στον Αντιβάχη.
Η ομάδα μας παραμένει χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές και ο επόμενος αγώνας με την Κύπρο στον Κορυδαλλό, είναι φανερό πως είναι κομβικής σημασίας.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡ 1-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φουρναράκης (Παναγιωτόπουλος,Θεολογίτης)
ΣΚΟΡΕΡ: 82' Λάππας - 24' Νερομυλιώτης ,71' Μπιζάς
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ (Σ. Σπύρου): Πετράκης, Γκούρας, Μαγιάτης (46' Βενιός), Σανδραβέλης, Καλλινικίδης, Σπυρόπουλος, Μπόσμος (65' Λάππας), Σελίμης (46' Μάκο), Λαζάκης, Ζαφειρίου, Νικολάου.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡ. (Γ. Μπαξεβάνης): Καραμπάτης, Μάνδυλας, Σαμιώτης, Κουλάδης, Πάτριδας, Χατζηγιάννης (75' Καρακάσογλου), Αντιβάχης, Παρασκευαΐδης, Παπαγρηγορίου, Μπιζάς (88' Μαργαρίτης), Νερομυλιώτης (85' Μαντζουράνης).