Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΔΟΞΑ Π.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-2

Σε ένα ανοιχτό και χωρίς σκοπιμότητες παιχνίδι, η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-3 από την Δόξα Πειραιά στο γήπεδο "Π.Νικολαΐδης".
Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους κυανέρυθρους αφού μόλις στο 12' ο Περικλής Σερμετζέλης ελίχθηκε όμορφα στην περιοχή των αντιπάλων και κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο ίδιος ανοίγοντας το σκορ. Σιγά-σιγά όμως η κούραση άρχισε να κάνει την εμφάνιση της και οι ποδοσφαιριστές μας, όντας στην πλειοψηφεία τους απροπόνητοι, δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς των Νικαιωτών. Φυσικό επακόλουθο ήταν το ματς να "γυρίσει" αφού δεχθήκαμε τρία γκολ σε διάστημα 15 αγωνιστικών λεπτών. Το σκορ έκλεισε ο Ντιρμίσι με σουτ στο 80ο λεπτό, για το τελικό 3-2.
Σκόρερ: 37’ Τσότσογλου, 48’ Σορώτος, 52’ Τζουμένης - 12’ Σερμετζέλης (πέναλτι), 80’ Ντιρμίσι.
Διαιτητές: Μαντζουράνης (Ορφανός, Ευδαίμων Κ.).
ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Μιχαήλος, Πασχαλίδης (65’ Αναγνώστου), Ζώης, Μόλακας, Πατρίδας (49’ Καλογερόπουλος), Σονέρ, Σορώτος, Καϊτατζής, Τσότσογλου, Τσουμενής, Κατίκογλου (70’ Μαντζουράνης)
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ: Βαφειάδης, Μπόσμος, Σαμούρα, Καλλινικίδης, Ζαχαριουδάκης Δ., Καραμπογιάς, Θωμάκος, Ζαχαριουδάκης Α., Ντιρμίσι, Σερμετζέλης, Νικολάου.