Κυριακή 5 Απριλίου 2009

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΣΠΙΘΑ 1-2

Καθηλωμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έμεινε η ποδοσφαιρική ομάδα, μετά την ήττα από την Σπίθα στη Χαραυγή με 1-2.
Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τον "Προφήτη", αφου μόλις στο 4' ο Διαμαντόπουλος με ψύχραιμο πλασέ εκμεταλλεύτηκε την έξοχη παράλληλη πάσα του Μπόσμου και άνοιξε το σκορ. Παρότι για μερικά λεπτά ακόμη αγωνιστήκαμε σε υψηλούς ρυθμούς, χάνοντας και μια σπουδαία ευκαιρία με τον Ντιρμίσι, η Σπίθα άρχισε να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, και η ισοφάριση, με κεφαλιά του Φέλιξ λίγο πριν βγεί το ημίχρονο, ήταν φυσιολογική, βάσει της ροής του αγώνα. Το γκολ που δεχτήκαμε, ειδικά στο χρονικό σημείο που προήλθε, έκαμψε το ηθικό των ποδοσφαιριστών μας, και οι Νικαιώτες, "γύρισαν" το ματς με πέναλτι (χέρι Στολίγκα) του Βασιλόπουλου στο 66'. Στη συνέχεια, προσπαθήσαμε να πιέσουμε, όμως η ισοφάριση δεν ήρθε, αν και είχαμε τις ευκαιρίες...
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΣΠΙΘΑ 1-2 (1-1)
Σκόρερ: 4’ Διαμαντόπουλος - 45’ Φέλιξ, 66’ Βασιλόπουλος (πέν.)
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ: Βαφειάδης, Γκούρας (46’ Καραμπογιάς), Σαμούρα, Κάλφας, Στολίγκας, Βέργος, Διαμαντόπουλος (74’ Καλλινικίδης), Μπόσμος, Ντιρμίσι (65’ Θωμάκος Χ.), Σερμετζέλης, Νικολάου.
ΣΠΙΘΑ: Αχμέτ, Κεσανίδης, Ντελλής, Παπαδόπουλος, Λιακόπουλος, Ανδρικάκης, Γαλακτερός, Βασιλόπουλος, Φέλιξ, Γιαλελής (85’ Ηλιόπουλος), Μαρμαρίδης.