Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΕΥΡΥΑΛΗ 64-81


Ο Προφήτης ασφαλώς και δε θα μπορούσε να έχει περισσότερες βλέψεις από την αναμέτρηση με την Ευρυάλη, πέρα από μια καλή εμφάνιση. Η ομάδα της Γλυφάδας είναι δεδομένο ότι θα τερματίσει αήττητη στο πρωτάθλημα και πέρασε όπως αναμενόταν από τα Καμίνια με 64-81.
Οι παίκτες του Προφήτη πάντως πάλεψαν στο μέτρο του δυνατού, απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε στο ρελαντί, διαθέτοντας ρόστερ που θα πρωταγωνιστούσε και στην Α' Κατηγορία. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Κατσέλη, Γερουλάνου, Μαλολλάρι.
Τις ευχές μας στην Ευρυάλη του κόουτς Χρήστου Φαρμάκη, για καλή επιτυχία στον τελικό κυπέλλου της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., όπου έχει προκριθεί.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΕΥΡΥΑΛΗ 64-81 (15-21, 34-42, 46-56, 64-81)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατσέλη, Γερουλάνος, Μαλολλάρι
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Γαζής): Γαζής 7, Κωνσταντίνου 9(3), Λίντας, Κίκης 4, Γκέρμπι, Γιαννάκος 2, Σαγρής 11(1), Τσουκάτος 19(1), Πατέρας 4, Έξαρχος 8(2).
ΕΥΡΥΑΛΗ (Χ. Φαρμάκης): Πάνος 6, Κωσταρέλος 3(1), Τσορμπατζίογλου 10(2), Δαγτζής 8, Μπαλντούκας 2, Γεωργάκης 11(1), Μπίρμπας 29, Κουζίνογλου 4, Γιαννακούρος 8, Κομινάκης.