Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ
ΘΡΙΑ ΑΣΠΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 65-57


Θρία και Προφήτης ξεκίνησαν τη χρονιά έτσι όπως τέλειωσαν την προηγούμενη. Το αποτέλεσμα μάλιστα ήταν επίσης το ίδιο, με την ομάδα από τον Ασπρόπυργο να επικρατεί και να παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου.
Κατά τι καλύτεροι οι γηπεδούχοι, πήραν δίκαια τη νίκη, σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό, αλλά με δυνατές μονομαχίες και πείσμα και από τις δύο πλευρές. Το συγκρότημα του Προσελέντη είχε το προβάδισμα σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, εκτός από ένα ξέσπασμα του Προφήτη στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου που τον έφερε μπροστά με 44-47. Στη συνέχεια όμως η Θρία έτρεξε ένα 12-0, που την έφερε στο 56-47, διαφορά που διαφύλαξε με σχετική ευκολία μέχρι το τέλος του αγώνα.
Η ποιότητα του Καρασταμάτη και οι εμπνεύσεις του Φύκα έκαναν τη διαφορά για τους νικητές, μαζί με τον πάντα θετικό Τζαγκαράκη. Ο Προφήτης δεν είχε ούτε έναν διψήφιο, έγραψε το άθλιο 7/21 στις ελεύθερες βολές (κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ) και ήταν γενικότερα πολύ άστοχος. Υπήρξε όμως διάθεση και κάποιες θετικές παρουσίες, όπως ο Έξαρχος, ο Τσουκάτος, ο Τσιπίδης και ο Τσατσάνης. Αρκετά καλή η διαιτησία από Πέππα και Καραπάνο.
Οι δύο ομάδες δε θα αργήσουν να ξαναβρεθούν, καθώς ο Προφήτης θα επισκεφθεί ξανά τον Ασπρόπυργο για τον αγώνα πρωταθλήματος σε λίγο καιρό (4η αγωνιστική).
ΘΡΙΑ ΑΣΠΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 65-57 (15-12, 29-27, 44-47, 65-57)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πέππας, Καραπάνος
ΘΡΙΑ ΑΣΠΡ. (Σ. Προσελέντης): Δαρκαδάκης, Ρόκας 1, Φύκας 19(1), Τζαγκαράκης 11, Καρασταμάτης 17(4), Γεωργιάδης 1, Λάσκος, Παπαδημητρίου 2, Αχείμαστος 8, Βαμβακίδης, Δρακωτός 6.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Γαζής): Παπαστάμος 7, Μπόθος 9(1), Κωνσταντίνου 7(1), Γρηγοράκος 3, Τσιπίδης 4, Έξαρχος 9(1), Πικέας, Τσουκάτος 8, Γιαννάκος 6(1), Τσατσάνης 4, Πατέρας.