Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

ΛΑΜΨΗ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η ετήσια εορταστική εκδήλωση του Ομίλου. Περισσότερα από 350 άτομα κατέκλυσαν το γήπεδο του λόφου, σε μια βραδιά γεμάτη χαμόγελα. Όλοι οι παρευρισκόμενοι πέρασαν πολύ όμορφες στιγμές, επιβεβαιώνοντας το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει και στα τρία αθλητικά τμήματα του Α.Ο.Π.Η..

ΤΑ ΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι στηρίζουν τον Προφήτη και είναι πάντοτε δίπλα μας όποτε τους ζητηθεί. Πρόκειται για τον Ιωσήφ Βουράκη (Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν.), τον Παναγιώτη Ρέππα (Αντιδήμαρχο Καθαριότητας), τον Λεωνίδα Μανωλάκο (Αντιδήμαρχο Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού) και τον Αλέξανδρο Τζεφεράκο (Πρόεδρο της ΔΗ.ΡΑ.Π.). Η ομάδα μας, μέσω του Γεν. Γραμματέα Κίμωνα Γκιουλιστάνη τους έκανε δώρο από ένα λάβαρο του Ομίλου, ευχαριστώντας τους για την βοήθεια που μας παρέχουν. Άπαντες απηύθυναν χαιρετισμό, αναφερόμενοι στη σύνδεσή τους με τον Α.Ο.Π.Η. και τις αναμνήσεις που έχουν από αυτόν. Τους ευχαριστούμε ξανά και από εδώ και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.




Για την προσφορά της στην ομάδα τιμήθηκε η παλαίμαχη καλαθοσφαιρίστρια, αλλά και προπονήτρια στα μικρά τμήματα, Μένια Σπύρη. Πάντα χαμογελαστή η αγαπημένη μας Μένια, παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα από τον κ. Ρέππα.


Ο Χρήστος Τσάτης προσέφερε φέτος μεγάλη υλική και ηθική και βοήθεια στην ποδοσφαιρική μας ομάδα και έβαλε το δικό του λιθαράκι στην άνοδο του Προφήτη στη Β' Κατηγορία. Ο σύλλογος μας τον τίμησε, με την πλακέτα να αποδίδεται από τον κ. Τζεφεράκο.


ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Τα κορίτσια του πινγκ-πονγκ (Βάσια Παναγοπούλου, Πένυ Μαυρίδη, Αλεξάνδρα Μαυρίδη) είχαν και φέτος θαυμάσια παρουσία στα πρωταθλήματα της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.. Μαζί με τον προπονητή τους Παναγιώτη Πετρή, βραβεύθηκαν από τον κ. Βουράκη.



Η ποδοσφαιρική μας ομάδα επέστρεψε στη Β' Κατηγορία μετά από μια εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Οι αθλητές μας, μαζί με τους δύο προπονητές Άγγελο Σκανάτοβιτς και Παναγιώτη Ξερούλια τιμήθηκαν μέσω του κ. Μανωλάκου και του γιου του Ηλία, παλιού ποδοσφαιριστή μας. Δε θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στον Γιώργο Κατσαμά, από τον εκ των αρχηγών μας Ηλία Μασρί.




ΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Στα πλαίσια του εσωτερικού τουρνουά μπάσκετ "Π. Γκίκας" πραγματοποιήθηκαν όπως πάντα διαγωνιστικά παιχνίδια μεταξύ των αθλητών και των αθλητριών μας. Στις καλαθιές πρώτευσε ο Σταμάτης Τσαρδάκας, στις ελεύθερες βολές ο Γιώργος Τάρλας, στα μπασίματα ο Κωνσταντίνος Τσάνος, στα δίποντα ο Ρέντι Σέχου, στη δεξιοτεχνία ο Φίλιππος Μιχελής και στα ομαδικά σουτ η Τζένη Ζαγλάνη, ο Παύλος Αμπάτης και ο Γιώργος Τσαγκρινός. Τις απονομές έκανε η υπέροχη Μαριέλλα Φασούλα, μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες παίκτριες, που μας τίμησε με την παρουσία της. 



ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Μεγάλη απήχηση είχαν και φέτος οι αγώνες μεταξύ των μαμάδων και των μπαμπάδων. MVP αναδείχθηκαν ο Δημήτρης Οικονόμου και η Ελένη Αλεξανδρίδη (και οι δύο έχουν παίξει μπάσκετ στον σύλλογό και τώρα καμαρώνουν ως αθλητές τα παιδιά τους), παραλαμβάνοντας τα αναμνηστικά τους από τον κόουτς Σιδέρη.



ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΙΚΑΣ"

Το εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ, που διεξάγεται στη μνήμη του Παναγιώτη Γκίκα, αποτελεί παραδοσιακά την κορυφαία αγωνιστική εκδήλωση του τμήματος. Φέτος σχηματίστηκαν δέκα ομάδες και πρωταθλητής αναδείχθηκε ο "Προμηθέας", που στον τελικό κέρδισε τον "Απόλλωνα". Όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικά διπλώματα και οι τρεις πρώτες ομάδες μετάλλια, τα οποία απένειμε ο θρυλικός Παναγιώτης Φασούλας, που μας έκανε τη μεγάλη τιμή να έρθει στην εκδήλωση.





Μια ακόμη πολύ όμορφη χρονιά ολοκληρώθηκε λοιπόν με τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της γιορτής, που κατά γενική ομολογία ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη. Και του χρόνου με υγεία!