Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ, Η ΤΖΕΝΗ ΛΟΥΚΑΤΟΥ ΣΤΑ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ

Πολύ μεγάλη προσθήκη για τη γυναικεία μας ομάδα, που απέκτησε τη Τζένη Λουκάτου, σε μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές που έχουν γίνει πότε όχι μόνο στον Προφήτη, αλλά γενικότερα στην Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α..
Η Λουκάτου έρχεται κατ' ευθείαν από τα σαλόνια της Α1 και τις Εσπερίδες. Τη φετινή χρονιά μάλιστα πήρε γεύση και από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου είχε εξαιρετική απόδοση κόντρα στην Ελιτζούρ Χολόν για το Eurocup. Είναι 30 ετών, έχει ύψος 1,82 και αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ. Στην ομάδα της Καλλιθέας, όπου έχει συνεργαστεί με τον κόουτς Σκληρό, έχει περάσει σχεδόν όλη την μπασκετική της ζωή, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Αθηναϊκό. Πρόκειται για μια πολύ ποιοτική παίκτρια και η απόκτησή της από τον Προφήτη αλλάζει τα δεδομένα της κατηγορίας και ανεβάζει επίπεδο την ομάδα μας, που πλέον φορτσάρει για την επίτευξη των φετινών της στόχων.
Η Τζένη θα ντεμπουτάρει αύριο στον ημιτελικό κυπέλλου με τις νεανίδες των Εσπερίδων στα Καμίνια. Τον περασμένο Ιούνιο είχε δώσει το παρών (μαζί με την Αγγελική Νικολοπούλου) στην εορταστική μας εκδήλωση στο λόφο.  Εκείνη τη μέρα το συζητούσαμε μεταξύ μας, αστειευόμενοι περισσότερο, πως θα ήταν να την είχαμε στην ομάδα μας. Και να που το όνειρο έγινε πραγματικότητα, και πλέον θα την απολαμβάνουμε με τη φανέλα του Προφήτη. Την καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.