Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή οι εκλογές της ομοσπονδίας του πινγκ-πονγκ, με ηλεκτρονική ψηφοφορία. Νέος πρόεδρος αναδείχτηκε ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, που ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και έλαβε την καθολική αποδοχή των συνολικά 46 σωματείων που ψήφισαν. Διαδέχεται τον Μανώλη Κολυμπάδη, που αποχώρησε από την διοίκηση της ομοσπονδίας μετά από σχεδόν σαράντα χρόνια τεράστιας διοικητικής προσφοράς, τα τελευταία δεκατρία ως πρόεδρος.
Ο σύλλογος μας εξ' αιτίας της αδράνειας των προηγούμενων ετών δεν πληρούσε τις τυπικές προϋποθέσεις για να συμμετάσχει στην διαδικασία, η οποία όμως είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον, λόγω της υποψηφιότητας ενός δικού μας παιδιού, της Μαρίας Μοίρου. Η θρυλική πρωταθλήτρια, που ξεκίνησε και κατέκτησε τους πρώτους της τίτλους με τα χρώματα της ομάδας μας, ήταν υποψήφια για τακτικό μέλος του Δ.Σ. και εντέλει κατάφερε να εκλεγεί. Τις υπόλοιπες θέσεις του Δ.Σ. κατέλαβαν οι Π. Τζόβολος, Σ. Παπασάβογλου, Ε. Τέρπος, Β. Γεωργίου, Γ. Λυγούρας, Ξ. Κιούφη, Ι. Κορδούτης, Π. Στάθη και Χ. Τασιός.
Ευχόμαστε στο νέο πρόεδρο Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου, στη Μαρία Μοίρου αλλά και σε όλα τα μέλη του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. καλή δύναμη και να έχουν μια επιτυχημένη θητεία.