Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΔΙΟΝ. 4-3

O Σελίμης με υπέροχο σουτ ανοίγει το σκορ για την ομάδα μας
Χρόνια είχαμε να ζήσουμε τέτοιο ματς. Ο Προφήτης πήρε απίστευτη νίκη με 4-3 κόντρα στον Πήγασο Αγίου Διονυσίου, κάνοντας μάλιστα ανατροπή στην ανατροπή!
Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας, καθώς στο πρώτο μόλις λεπτό ο αρχηγός Σελίμης βρέθηκε σε θέση βολής και πολύ όμορφο σουτ (αν και με το κακό του πόδι, το δεξί) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 16' με πέναλτι του Λ. Μαστρόκαλου, αλλά ο Προφήτης, που στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτερος και έχασε κι άλλες ευκαιρίες, πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 44' με ένα γκολ-σήμα κατατεθέν του Γιώργου Χάιδου, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε ιδανικά. Ο φρενήρης ρυθμός του παιχνιδιού δεν διακόπηκε με την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ίσα-ίσα που έγινε πιο έντονος στην επανάληψη. Με τη διαφορά πως ο Πήγασος πήρε τα ηνία και έγινε πολύ απειλητικός, με τον Προφήτη να έχει μπει στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς συγκέντρωση. Αποτέλεσμα ήταν αρχικά η άμεση ισοφάριση με τον Λάμπρο Μαστρόκαλο (ο πιο δραστήριος παίκτης των φιλοξενούμενων) και εν συνεχεία το 2-3 με τον αδερφό του Λευτέρη. Ο Προφήτης όμως δεν παράτησε την προσπάθεια, σταδιακά ανέβασε και πάλι την απόδοσή του και έφτασε στην ανατροπή χάρη στις στημένες φάσεις. Το 3-3 γράφτηκε με ένα αριστοτεχνικό (δοκάρι και μέσα) φάουλ του Μάριου Παντελάτου στο 76' και το γκολ της νίκης ήρθε από το κεφάλι του Λέντι Μουσκάι, που σε μια εκτέλεση κόρνερ βρέθηκε στην κατάλληλη θέση. Στο υπόλοιπο του αγώνα ο Προφήτης πρόσεξε την άμυνά του, τα παιδιά έπαιξαν με πολλή ψυχή και εντέλει κράτησαν το σπουδαίο τρίποντο, απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα. Η ομάδα μας τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού ο Μουσκάι "θυσιάστηκε" και πήρε τη δεύτερη κίτρινη, ώστε να αποτρέψει τη γρήγορη εκτέλεση ενός πλαγίου.
Πέρα από τη νίκη μας, είναι βέβαιο πως όσοι ήρθαν σήμερα το μεσημέρι στο ΣΕΦ χόρτασαν μπάλα. Πραγματικά πολύ όμορφο ματς και με χιτσκοκική εξέλιξη. Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα, με πείσμα και πάθος, χωρίς όμως να ξεφύγουν σε καμία στιγμή, αλλά πάντοτε σε αθλητικά και ευπρεπή πλαίσια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΔΙΟΝ. 4-3
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βάιλας (Τζιώτης, Κουρκουνάσιος)
ΣΚΟΡΕΡ: 1' Σελίμης, 44' Χάιδος, 76' Παντελάτος, 87' Μουσκάι - 16' (πεν.), 47' Μαστρόκαλος Λ., 62' Μαστρόκαλος Ε.
ΑΠΟΒΟΛΗ: 95' Μουσκάι
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Κολλύρης): Παλούτσα, Μουσκάι, Πετρέλλης (53' Ρωμανός), Τρικαμηνάς (78' Αναστασίου), Δημητρόπουλος, Ράμαϊ, Λιάκος, Σελίμης (89' Μπούσδος), Τζαγκίδης (77' Ζεππάτος), Χάιδος, Παντελάτος.
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΔΙΟΝ. (Π. Καπνίσης): Καραμπλιάς, Μαραγκός, Νόκα (54' Στιβακτάς), Ντιγκάγκης, Χριστόπουλος, Σταματίου, Μαστρόκαλος Ε.(79' Γιαννακόπουλος), Μαστρόκαλος Λ., Μουστακίδης, Τσουανάτος (63' Αλαφούζος), Βουρλιωτάκης (72' Τριανταφύλλου).