Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

Τριήμερο κληρώσεων για την Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., με τις ομάδες μας να μαθαίνουν τους αντιπάλους, αλλά και το πρόγραμμα, στα πρωταθλήματα τα οποία συμμετέχουν.

Στους άνδρες και το πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας, ο Προφήτης θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του απέναντι σε μια ομάδα με την οποία γνωρίζεται καλά. Με τον Αετό Καλλιθέας πέρυσι συναντηθήκαμε τέσσερις φορές, με τους "κιτρινόμαυρους" να υπερισχύουν στις μεταξύ μας αναμετρήσεις, κερδίζοντας τη σειρά των ημιτελικών πλέι-οφ. Οι δύο ομάδες εντέλει ανέβηκαν παρέα και η κληρωτίδα τις έφερε αντιμέτωπες με το "καλημέρα" του νέου πρωταθλήματος, με γηπεδούχο τον Προφήτη και την αναμέτρηση να έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου. Στη δεύτερη αγωνιστική ο Προφήτης δίνει το πρώτο του εκτός έδρας παιχνίδι, με τον Απόλλωνα Μοσχάτου (που έχει για νέο κόουτς τον Στέφανο Λαμπαδάριο), ενώ την τρίτη αγωνιστική υπάρχει τοπικό ντέρμπι με τους Κυρίαρχους, στους οποίους προπονητής είναι ο πρώην παίκτης μας Γιώργος Γεροδήμος.
Στο θεσμό του κυπέλλου ο Προφήτης θα βρει μπροστά του την Τερψιθέα Γλυφάδας, εκτός έδρας. Η Τερψιθέα είναι επίσης ομάδα Γ' Κατηγορίας, αν και αυτό ενδεχομένως να αλλάξει, αφού είναι η πρώτη επιλαχούσα και οι ανακατατάξεις στις εθνικές κατηγορίες είναι πολύ πιθανό να την τραβήξουν στην Β'. Επικρατέστερη ημερομηνία για την διεξαγωγή του αγώνα αυτού είναι η 18 ή η 19 Σεπτεμβρίου.

Στις γυναίκες το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί και φέτος σε δύο ομίλους, από τους οποίους περνάνε στην β' φάση οι πρώτοι τέσσερις. Ο Προφήτης κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο και εδώ τα τοπικά ντέρμπι ξεκινούν ακόμα πιο νωρίς, καθώς στις 6 Οκτωβρίου και την πρώτη αγωνιστική, συναντάμε τους Κυρίαρχους του επανακάμψαντα Δημήτρη Ζαχαρία. Ακολουθεί η εξόρμηση στη Βάρη και οι επόμενοι αντίπαλοι μας είναι κατά σειρά η Μάνδρα, η Φιλοθέη, ο Πανελευσινιακός και το Παλ. Φάληρο στο φινάλε του γύρου. Στον πολύ ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο (έπεσαν μαζί πολλές ομάδες που ενισχύθηκαν και μπαίνουν στη χρονιά με μεγάλες φιλοδοξίες) βρίσκονται η Τερψιθέα, ο Α.Ο.Ν.Α., ο Πορφύρας, ο Ατρόμητος, η Προοδευτική, ο Πήγασος, ο Φάρος (υποβιβάστηκε στο τοπικό οικεία βουλήσει) και η Αναπτυξιακή της Ένωσης.
Για το θεσμό του κυπέλλου, ο Προφήτης κληρώθηκε ως γηπεδούχος με το Παλ. Φάληρο (νέα κόουτς εδώ η Αθηνά Ζέρβα), σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί στις 22 Σεπτεμβρίου.

Στους εφήβους και τον "συνηθισμένο" τρίτο όμιλο της Γ' Κατηγορίας, αντίπαλοί μας θα είναι ο Αετός Καλλ., ο Εθνικός, ο Φοίνικας Πειρ., ο Παναιγιναϊκός, ο Απόλλων Μοσχ., η Δραπετσώνα β' και ο Ατρόμητος. Η σειρά των αγώνων δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί.

Στους παίδες έχουμε την ιστορική πρώτη μας συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας. Η μορφή του πρωταθλήματος είναι δύο όμιλοι των δέκα ομάδων, με τον Προφήτη να βρίσκεται στον δεύτερο και να συναντά στην πρεμιέρα (8 Οκτωβρίου) την Α.Ε. Ρέντη εκτός έδρας. Οι υπόλοιπες ομάδες που απαρτίζουν το γκρουπ μας είναι (με τη σειρά που θα τις αντιμετωπίσουμε) η Τερψιθέα, ο Ερμής Αργ., η Δραπετσώνα, η Γλυφάδα, ο Φάρος, η Ν.Ε.Μ., το Πέραμα και η Ε.Α Νικαίας.

Στις κορασίδες ο Προφήτης θα συμμετέχει στον δεύτερο όμιλο της Β' Κατηγορίας. Όπως και στους άνδρες, έτσι και εδώ, πρώτος μας αντίπαλος θα είναι ο Αετός Καλλ., εντός έδρας. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 5 Οκτωβρίου και τον όμιλο συμπληρώνουν (κατά σειρά "εμφανίσεως") ο Ατρόμητος, οι Κυρίαρχοι, η Ευρυάλη, η Βάρη, το Παλ. Φάληρο, ο Έσπερος και η Τερψιθέα.

Το συντομότερο δυνατό θα "ανέβουν" αναλυτικά τα προγράμματα στις αντίστοιχες καρτέλες του μενού.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα τμήματά μας και στους αθλητές και τις αθλήτριές μας να ευχαριστηθούν τη συμμετοχή.