Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΒΑΡΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 45-50

Η νίκη στη Βάρη, πέρα από τη βαθμολογική της σημασία, έφερε ξανά στον Προφήτη την απαιτούμενη ηρεμία, μετά τις δύο συνεχόμενες -και με τον τρόπο που ήρθαν- ήττες.
Το πέρασμα βέβαια από τη Μηλαδέζα κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν. Έχει εξελιχθεί σε παράδοση εξάλλου, ο Προφήτης να συναντά σθεναρή αντίσταση στον συγκεκριμένο αγώνα, κάτι που συνέβη και σήμερα. Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά η ομάδα μας είχε σταθερά το προβάδισμα, με διαφορές γύρω στους δέκα πόντους. Το 31-45 στο 31' έδειχνε να ξεκαθαρίζει την κατάσταση, όμως η μαχητική Βάρη δεν παράτησε την προσπάθεια και ξαναμπήκε στο ματς. Ο Προφήτης έκανε πολλά λάθη απέναντι στην πίεση και μισό λεπτό πριν το τέλος η Βάρη πλησίασε σε απόσταση μιας κατοχής (45-48), όμως δεν υπήρχε χρόνος για κάτι περισσότερο και -έστω και μετά δυσκολίας- ήρθε το διπλό.
Καλύτερη για τον Προφήτη σήμερα η Δαρζέντα, που μαζί με την επίσης θετική Κρίτσαλου, έδωσαν πολλές μάχες κάτω από τα καλάθια και ήταν οι πρώτες σκόρερ μας. Η Ραφελέτου πήρε χρόνο και έκανε γεμάτο ματς, ενώ από την αξιόμαχη (παρά τις απουσίες των Στεφάνου και Κίνα) ομάδα του κόουτς Μεϊμάρογλου, κορυφαία η Πετρή και την ακολούθησαν η Χειλάκου με την μεγάλη Καραμέτου. Πολύ καλοί οι Χρόνης και Βλάσσης, δύο ταλαντούχοι διαιτητές, που από του χρόνου είναι βέβαιο πως θα είναι αξιολογημένοι.
ΒΑΡΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 45-50 (11-13, 21-30, 31-42, 45-50)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρόνης, Βλάσσης
ΒΑΡΗ (Θ. Μεϊμάρογλου): Καραμέτου-Κονδάκη 9(1), Πετρή 15, Χειλάκου 9(2), Μπιλαλή 4, Ψυλλάκη 3, Ρίζου, Καβαλέγκα, Καραμέτου 5, Νάκου.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Δροσωτάκη 5, Ραφελέτου 5(1), Πούλη 7(1), Κρίτσαλου 12, Ζαφείρη 2, Παπαδοπούλου 5(1), Γουλουμή, Δαρζέντα 10, Τσελεπίδου 4, Γιαννοπούλου.