Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ε.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 1-2

Και αυτή τη φορά ο Προφήτης το πάλεψε, δεν μπόρεσε όμως να έχει κάποιο βαθμολογικό όφελος, ως τυπικά γηπεδούχος απέναντι στην Α.Ε. Σαλαμίνας, που "ζευγάρωσε" τις νίκες της στο πρωτάθλημα.
Οι Σαλαμίνιοι μπήκαν από την αρχή δυνατά και έψαξαν το γρήγορο γκολ, φτάνοντας κοντά με το σουτ του Πούτου στο 12' να σταματάει στο δοκάρι. Ο Προφήτης είχε μια καλή στιγμή με τον Φώσκολο, όμως η υπεροχή των νησιωτών καρποφόρησε, και μάλιστα δις, λίγο πριν βγει το ημίχρονο. Στο 38' με πολύ όμορφη γυριστή κεφαλιά ο Καλάι άνοιξε το σκορ, ενώ με ένα εξίσου όμορφο φαλτσαριστό σουτ ο Σκιαθίτης έκανε το 0-2 στο 45'. Οι κυανέρυθροι ανέβηκαν κάπως στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Φώσκολο από την άσπρο βούλα ξαναμπήκαν στο ματς, όμως δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο κι έτσι το 1-2 σημάδεψε την αναμέτρηση των δύο ομάδων, με τον Προφήτη να περιμένει σταδιακά τις επιστροφές κάποιων ποδοσφαιριστών που θα ενσωματωθούν και θα γεμίσουν το ρόστερ, προσφέροντας λύσεις στον κόουτς Κουκοβίνη, που και σήμερα είχε μόλις δώδεκα παίκτες στη διάθεσή του.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ε.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 1-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντωνόπουλος (Καλεγιάς, Τσάνος)
ΣΚΟΡΕΡ: 69' (πεν.) Φώσκολος - 38' Καλάι, 45' Σκιαθίτης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ: Παλούτσα, Βυρόπουλος (46' Τσάκωνας), Δραγάτσης, Κλάδης, Λάζαρης, Ράμαι, Ντύλη, Σάλπας, Κάσο, Φώσκολος, Σκριβάνος.
Α.Ε.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Σπαθής (80' Χαλεπλίδης), Πανταζής Χ., Πανταζής Η. (88' Παπαπαναγιώτου), Παρθένης, Καλάι, Αναστασίου, Κώτσια (86' Πανουρής), Σκιαθίτης, Πούτος, Παπαθεοχάρης, Μακρής (68' Πάλλας).