
Πανηγυρική πρόκριση για τις κορασίδες μας στο final-four της Β' Κατηγορίας. Μετά την δύσκολη επικράτηση στα Καμίνια, ο Προφήτης έκανε το 2-0 στη σειρά με το 37-55 χτες βράδυ στο Μοσχάτο. Όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, η επικράτηση ήταν σαφώς πιο εύκολη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, με τα κορίτσια μας να παίζουν εξαιρετικά σε όλη τη διάρκεια και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και άνοιξαν τη διαφορά.
Τη νίκη δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τη χαρούμε όσο θα θέλαμε, λόγω του τραυματισμού της Ελευθερίας Κούτρου, που υπέστη διάστρεμμα. Της ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα.
Στο final-four προκρίθηκε επίσης το Παλ. Φάληρο (απέκλεισε τη Ν.Ε.Μ.), ενώ ήδη βρίσκονταν εκεί οι πρώτοι των δύο ομίλων, Γ.Α.Ο.Π. και Ιωνικός. Αναμένουμε την ενημέρωση από την διοργανώτρια αρχή σχετικά με τον τρόπο και τον τόπο διεξαγωγής των αγώνων.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 37-55 (15-14, 25-31, 29-45, 37-55)
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. (Γ. Τσαραπατσάνης): Μαρουλή Μ., Βρεττού 4, Τσαουσίδου 2, Τσελίκη, Σίμου Δ. 4, Σίμου Μ. 15, Χριστοδούλου, Καρουμπά, Μιχαηλίδου, Αντύπα, Σελλή 4(1), Μαρούλη Μ. 7.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Δ. Ζαχαρίας): Ράμπουα, Γαλανάκη, Τσαούση 2, Ψαρρά, Κυριάκου, Μητροπούλου 5, Καλλιπολίτη 8, Οτίρι Χ. 4, Πανοηλία, Κούτρου, Κορακίτη, Οτίρι Α. 36.