Ο Προφήτης παρουσιάστηκε σοβαρός στα Άνω Λιόσια και επικράτησε του Εύνικου με 60-76, πετυχαίνοντας έτσι τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.
Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική, έβγαλε πολύ ωραίες φάσεις και ουσιαστικά εξασφάλισε τη νίκη από νωρίς. Στο δεύτερο μέρος επήλθε η (φυσιολογική ως ένα βαθμό) χαλάρωση και ο μαχητικός Εύνικος έκανε πιο αισθητή την παρουσία του, για να κλείσει τον αγώνα στο τελικό 60-76.
Ο κόουτς Χλιαουτάκης μοίρασε τον χρόνο (και οι δέκα έπαιξαν από 18' έως 24') και έμεινε ικανοποιημένος από τη διάθεση όλων, με πρώτη σκόρερ σήμερα την Έλενα (14 π. με 7/7 διπ.) και διψήφιες επίσης τις Ψωμά (13) και Σδρένια (12), αλλά προβληματίστηκε από τα αδικαιολόγητα πολλά λάθη (23) και την αμυντική συμπεριφορά του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Εύνικος είχε για καλύτερη την Παπαδοπούλου και εξαιρετική την Κράββαρη στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και σκόραρε και τους 17 πόντους της. Αρκετά καλή η διαιτησία των Στραγαλινού και Κοκκόση.
Ο Προφήτης με το αποτέλεσμα αυτό ανέβασε το ρεκόρ του στο 3-4 και αποσπάστηκε από τις θέσεις του απ' ευθείας υποβιβασμού, σε ένα πρωτάθλημα που είναι πραγματικά "φωτιά" με συνεχή "πάνω-κάτω" από Κυριακή σε Κυριακή. Το επόμενο ματς με την Κω στα Καμίνια (τελευταίο του πρώτου γύρου), αποκτά πλέον χαρακτήρα τελικού για την ομάδα μας.
ΕΥΝΙΚΟΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 60-76 (9-18, 21-44, 37-62, 60-76)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Στραγαλινός, Κοκκόσης
ΕΥΝΙΚΟΣ (Π. Λότφι): Χριστοφοράκη 8(1), Σαλατά, Χρονάκη 2, Αβράμη 5, Βλάχου 17(2), Κράββαρη 5(1), Παπαδοπούλου 17(2), Γκίκα 4, Θεοδωράκη 2, Δεσποτάκη, Μποτοπούλου.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Χλιαουτάκη 14, Συγγρού, Παυλάκη 9(1), Παπαμαρκάκη Β. 7(2), Τσίκα 3(1), Ψωμά 13, Παπαρδέλα 6, Παπαμαρκάκη Μ. 5, Αλιφραγκή 7(1), Σδρένια 12(2).

