Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 58-72


Ο μαχητικός Πήγασος δυσκόλεψε τον Προφήτη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., με την ομάδα μας να παίρνει τη νίκη με 58-72.
Ο Προφήτης πήρε από νωρίς μια διαφορά άνω των δέκα πόντων, την οποία κατάφερε να συντηρήσει με μικρές αυξομειώσεις μέχρι το τέλος. Τα κορίτσια μας έδειξαν καλά στοιχεία στην επίθεση (αν εξαιρέσουμε πολλά χαμένα εύκολα καλάθια), αλλά δεν πήραν καλό βαθμό στην άμυνα, και ειδικά στην περιφερειακή, με τον Πήγασο να πετυχαίνει συνολικά δέκα τρίποντα. Η ομάδα μας πάντως σίγουρα θέλει τον χρόνο της, καθώς πρόκειται για ένα ουσιαστικά εντελώς καινούργιο σύνολο που τώρα χτίζεται, και προς το παρόν οι νίκες είναι αυτές που μετράνε και δίνουν ψυχολογία και ώθηση για τη συνέχεια.
Λήδα Πολιτοπούλου και Μαρία Θεοδώρου ξεχώρισαν για τον Προφήτη σήμερα, ενώ πολύ καλή και σε αυτό το ματς ήταν η Κίτσιου. Από τον ανταγωνιστικό Πήγασο του Ηλία Αντιπάτη, κορυφαία η Τσίπρα, μαζί με την τριποντέρ Καλογεράκου και φυσικά την πολύπειρη Ελίνα Ισκιόγλου. Άριστη η διαιτησία από Γεωργόπουλο και Παπαχρυσανθακόπουλο.
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 58-72 (6-15, 22-35, 38-51, 58-72)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γεωργόπουλος Χ., Παπαχρυσανθακόπουλος
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡ. (Η. Αντιπάτης): Μπούλντα 1, Καλογεράκου 12(4), Καρέλα, Ισκιόγλου 10(1), Τσίπρα 14(2), Καρακούση 9(1), Ραντένοβιτς, Ιωαννίδου 5(1), Δάνδολα 7(1) Μακαρατζή, Μπέτση.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Φέξης): Γραμματικού 6, Βασιλάκη, Κίτσιου 12, Θεοδώρου 22(1), Μαχλά, Μεσσάρη, Παπαμαρκάκη, Σερέτη, Γκίκα, Μαυράκη 3, Τζινλή 6, Πολιτοπούλου 23(5).