Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΣ Γ.Γ.Α.

Πολύ σπουδαία η σημερινή ημέρα για το σωματείο μας. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μας ενημέρωσε πως τα δικαιολογητικά που καταθέσαμε κρίθηκαν επαρκή και έκανε δεκτή την αίτησή μας για εγγραφή στο μητρώο αθλητικών σωματείων. Έτσι ο Α.Ο. Προφήτη Ηλία είναι πλέον μεταξύ των περίπου 4.000 ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων πανελληνίως που είναι καθ' όλα νομότυπα. Αυτό κατ' αρχήν σημαίνει πως θα λάβει την έκτακτη κρατική επιχορήγηση λόγω του covid, ενώ μελλοντικά δεν θα αντιμετωπίσει κωλύματα σχετικά με τη συμμετοχή του στα διάφορα πρωταθλήματα, το δικαίωμα ψήφου στις αρχαιρεσίες των ενώσεων και των ομοσπονδιών, αλλά και τη χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.
Τα εύσημα για την πολύ ευχάριστη αυτή εξέλιξη για το σωματείο ανήκουν κατά πρώτο λόγο στον Γενικό Γραμματέα μας, Κίμωνα Γκιουλιστάνη, ο οποίος (δικηγόρος γαρ) ανέλαβε να "τρέξει" τη διαδικασία στα σημεία που είχε κολλήσει.
Ευχαριστούμε όλους τους αρμόδιους φορείς για τη συνεργασία και κυρίως τους εργαζόμενους στο Τμήμα Αθλητισμού της Περιφέρειας Πειραιά (και ειδικότερα τον κ. Γιώργο Μπατιστάτο) για το πνεύμα κατανόησης που επέδειξαν.