Τρίτη 1 Μαΐου 2018

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 5-0

Τέλος σε μια τραυματική χρονιά για την ποδοσφαιρική μας ομάδα με την ήττα στην Χαραυγή με 5-0 από τους Νέους Ευγένειας. Πέρσι τέτοια εποχή ο Προφήτης γιόρταζε την άνοδο του και τώρα παίρνει το δρόμο της επιστροφής στην Γ' Κατηγορία, μετά από μια σεζόν που ήταν η χειρότερη στην ιστορία του συλλόγου. Για πρώτη φορά στα 64 χρόνια που μετέχει στα πειραϊκά πρωταθλήματα ο Προφήτης τελειώνει το πρωτάθλημα χωρίς ούτε μία νίκη, και μάλιστα χωρίς βαθμό σε ολόκληρο τον δεύτερο γύρο. Αυτό που πρέπει τώρα να γίνει είναι ένα "restart" σε όλα τα επίπεδα, ώστε η ομάδα να επουλώσει τις πληγές που της άφησε η φετινή περιπέτεια και να παρουσιαστεί φρέσκια και ανταγωνιστική στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας. Περισσότερα δεν θα πούμε, οι άνθρωποι που βρίσκονται στο τμήμα έχουν την εμπειρία και ξέρουν τι χρειάζεται να γίνει ώστε η ομάδα να βρει το δρόμο της.
ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 5-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παρισσόπουλος (Μηλιδώνης, Καρφής)
ΣΚΟΡΕΡ: 10' Κούρπας, 15' Πλήθης, 44', 56' Δημόπουλος, 52' Λοξός
ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ (Ν. Ηλιαδάκης): Χαλκιάς, Τραμουντάνας, Πολυχρονάκης, Καριντζαλίδης, Μπροτζάκης, Νταντής (46' Κυριακουλάκος), Χριστοδούλου, Κούρπας (46' Μαργούνης), Λοξός, Δημόπουλος (53' Μπακάλης), Πλήθης (46' Μπλέτσας).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Κουκοβίνης): Κυράτσης, Αλλαϊμπέι, Αναστασίου, Ραμάι (56' Σάλπας), Λάζαρης, Τσάδαρης, Ντανάκας, Βυρόπουλος, Παλούτσα (46' Χατζησταύρου), Φώσκολος, Κάσο.