Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ



Δε θα μπορούσε να κλείσει πιο όμορφα η χρονιά. Το γήπεδο του λόφου την Κυριακή το βράδυ ήταν γεμάτο (περισσότερος κόσμος από κάθε άλλη χρόνια) και όλη η οικογένεια του Προφήτη γιόρτασε τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Ξεχώρισαν φυσικά οι βραβεύσεις των αθλητών και των προπονητών που μας χάρισαν τις δύο φετινές ανόδους: Της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου και της γυναικείας ομάδας μπάσκετ.




Το εσωτερικό τουρνουά "Π. Γκίκας" ολοκληρώθηκε επίσης την Κυριακή, με την ομάδα του "Δία" να κατακτά την πρώτη θέση, μετά από έναν συναρπαστικό τελικό εναντίον του "Ηφαίστου" και τελικό σκορ 38-37. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο "Αχιλλέας". Οι τρεις πρώτες ομάδες πήραν τα αντίστοιχα μετάλλια, ενώ αναμνηστικά δόθηκαν σε όλους τους αθλητές. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν!








Στα διαγωνιστικά παιχνίδια είχαμε φέτος ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία, με έξι διαφορετικές κατηγορίες. Στα τρίποντα βγήκε πρώτος ο Μανώλης Στρατιδάκης, στη δεξιοτεχνία ο Αλέξανδρος Μαλάι, στα δίποντα ο Αλέξανδρος Νότε, στις ελεύθερες βολές ο Αλέξανδρος Καλαμάρας, στα μπασίματα ο Αντώνης Ματθαίου και στις καλαθιές ο Στέφανος Στράτης. Τις απονομές έκανε ο πολύ αγαπητός μας παλιός έφορος, κ. Απόστολος Μαστρογιάννης.





Επίσης απονεμήθηκαν από τους εφόρους μας, κ. Βαφειάδη και κ. Πατέρα, στους αθλητές και τις αθλήτριές μας τα αναμνηστικά από τα διάφορα τουρνουά που συμμετείχαμε φέτος (Εσπέρου, Φοίνικα).




Μετά τη λήξη της γιορτής ακολούθησε φυσικά πολύ φαγητό, αναψυκτικά, μπύρες, αλλά και το καθιερωμένο πια μπουγέλο.

Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν και ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, όμορφες διακοπές, και ραντεβού τον Σεπτέμβρη!