Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-2

Πάτησε κορυφή ο Προφήτης, που πέρασε και από το Πέραμα, και μετά τα σημερινά αποτελέσματα "συγκατοικεί" στην πρώτη θέση με την Άνω Νεάπολη, έχοντας μάλιστα κι έναν αγώνα λιγότερο.
Παγωνιά το απόγευμα στο γήπεδο του Περάματος, όμως οι παίκτες του Μάκη Τασιούλα φρόντισαν με τον τρόπο τους να μας ζεστάνουν. Ο Προφήτης έπαιξε από την αρχή δυνατά και δεν μπήκε χαλαρός όπως άλλες φορές. Έτσι το σκορ άνοιξε σχετικά νωρίς (20') μετά από φάση διαρκείας. Ο Λιοκοκουδάκης απέκρουσε πρώτα το σουτ του Φιλιππάκου, μετά αυτό το Καλλινικίδη, όμως όταν η μπάλα πήγε στον Τίκα ήταν εξουδετερωμένος και έγινε το 0-1. Η ομάδα του λόφου απείλησε εκ νέου στο 29', όμως το σουτ του Φώσκολου τράνταξε το οριζόντιο. To δεύτερο γκολ τελικά ήρθε στο 57', με τον Φώσκολο να στρώνει στον Καλλινικίδη και τον τελευταίο από κοντά να κλειδώνει τη νίκη μας. Ο Προφήτης σήμερα έπαιξε πιο "επαγγελματικά" από άλλες φορές. Ναι μεν οι ευκαιρίες που φτιάξαμε ήταν λιγότερες, το ίδιο όμως ίσχυσε και για τους αντιπάλους, καθώς ο Πυθαγόρας ήταν ζήτημα να μπήκε δυο-τρεις φορές με αξιώσεις στην περιοχή μας, κι αυτές προήλθαν περισσότερο από προσωπικά λάθη και ασυνεννοησίες. Η γενικότερη εικόνα της ομάδας πάντως δεν αλλάζει: Οι "κυανέρυθροι" προσπαθούν (και τις περισσότερες φορές το καταφέρνουν) να παίξουν με τη μπάλα κάτω και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει, με την ομάδα να παίζει πολύ καλό (για τα δεδομένα της κατηγορίας) ποδόσφαιρο, κάτι που ως τώρα μεταφράζεται και σε νίκες.
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φωτιάδης (Ράπτης, Τσάνος)
ΣΚΟΡΕΡ: 20' Τίκας, 57' Καλλινικίδης
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Λιοκουκουδάκης, Βραχνός, Καλλέργης (58' Βρέκας), Τρίτσας, Πουλιόπουλος, Παπαδρόσου, Χασάπης, Τριάντος (83' Μπατζέκος), Θωμάκος (63' Ζόγκας), Δαμαλίδης, Λακέρδας.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ: Παλυβός, Περπερίδης (71' Μπόσμος), Αλλαϊμπέι, Φεϊζάι, Πατριώτης, Σελίμης, Σκαλιτόπουλος (60' Μανωλάκος), Τίκας, Καλλινικίδης (65' Τσάδαρης Α.), Φώσκολος, Φιλιππάκος.