Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΛΙΑΟΥΤΑΚΗ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Μετά από διάλλειμα ενός χρόνου ο Πάτροκλος Χλιαουτάκης επιστρέφει στον πάγκο της γυναικείας ομάδας, διαδεχόμενος τον Γιώργο Ρουμπελάκη. Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του Προφήτη τον 41χρονο κόουτς, που εργάστηκε στο γυναικείο τμήμα με μεγάλη επιτυχία τη διετία 2012-2014 και αναλαμβάνει ξανά την ομάδα, με σκοπό να τη διατηρήσει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Τη δεδομένη στιγμή ο Χλιαουτάκης προκρίθηκε ως η καλύτερη λύση, καθώς γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο σύλλογο και δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Το έργο του σε πρώτη φάση αναμένεται πιο δύσκολο, καθώς το ρόστερ θα είναι φέτος πολύ ανανεωμένο, με πολλές αθλήτριες να αποχωρούν για άλλες ομάδες.
Συγκεκριμένα, οι δύο πρώτες μας σκόρερ, Σίσσυ Ευμορφοπούλου και Άννα Ρουμπελάκη, αλλάζουν μπασκετική στέγη, όχι όμως και προπονητή, καθώς θα παίζουν και πάλι για τον κόουτς Ρουμπελάκη στον Ίκαρο Καλλιθέας και το πρωτάθλημα της Α2.
Η αρχηγός της ομάδας Ειρήνη Βλάμη θα συνεχίσει στους γειτονικούς Κυρίαρχους.
Η Βούλα Βροχίδου, που δεν αγωνίστηκε πέρσι λόγω εγκυμοσύνης αλλά ήταν πάντα κομμάτι της ομάδας συμφώνησε με την Ελευθερία Μοσχάτου, όπου θα πάνε επίσης και τα δύο Ανυφαντάκια, ενώ η μικρή Βροχίδου, η Σταυρούλα, θα φοράει τη φανέλα του Φοίνικα, όπου είναι ήδη προπονήτρια στις κορασιδονεάνιδες.
Τέλος, η Γεωργία Χατζηνικολάου αποχώρησε από την ενεργό δράση.
Ευχαριστούμε όλες τις παραπάνω αθλήτριες για τις σπουδαίες υπηρεσίες που προσέφεραν στον σύλλογο και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις νέες ομάδες τους.
Στην ομάδα των Κυριάρχων θα αγωνίζονται επίσης τη νέα χρονιά οι Ρούλα Λαουλάκου και Σοφία Καρανάσιου.
Μέσα στις επόμενες μέρες ο σύλλογος θα ανακοινώσει τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις.