Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-0

Τέλειωσε και το φετινό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα με τον εκτός έδρας αγώνα στη Σαλαμίνα, όπου ο Προφήτης ηττήθηκε με 2-0. Δε χάθηκε όμως η τρίτη θέση, την οποία είχαμε εξασφαλίσει νωρίτερα, και έτσι θα περιμένουμε μήπως παρουσιαστεί κενό στην Α' Κατηγορία και κληθούμε να το καλύψουμε.
Σήμερα στο νησί, η γηπεδούχος ομάδα φάνηκε να ήταν αυτή που ήθελε περισσότερο τη νίκη και δίκαια πήρε το τρίποντο Είχε περισσότερες ευκαιρίες και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πιλάβη, που σημείωσε και τα δύο τέρματα, στο 63' με κεφαλιά και στο 79' με πέναλτι. Πριν μπουν τα γκολ ο Προφήτης είχε απειλήσει κι αυτός κάπως, σποραδικά όμως, ενώ οι παίκτες μας εκτός των άλλων δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν στον "χωραφένιο" αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Αμπελακίων.
Ο διαιτητής Φουρναράκης φάνηκε να έχει το μυαλό του στα μπάνια. Παλιός διαιτητής κι αυτός, πάντα σφυρίζει εναντίον μας, δεν άλλαξε κάτι σήμερα.
Φινάλε λοιπόν σε μια χρονιά η οποία ήταν φωτοτυπία της προηγούμενης. Η ομάδα πάλεψε για την άνοδο, τα έχασε όλα όμως σε μια ζαριά, εναντίον του Κορυδαλλού στο ΣΕΦ. Πάντως ως επί το πλείστον δείξαμε καλό αγωνιστικό, αλλά και εξωαγωνιστικό πρόσωπο, τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν και στο τέλος της ημέρας η ζυγαριά γέρνει προς το θετικό.
Η επόμενη μέρα βρίσκεται ήδη στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας και όλοι ξεκινούν να δουλεύουν προς αυτή τη κατεύθυνση. Όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος θα μπούμε στο τουρνουά των Νέων Δραπετσώνας και την Τετάρτη ξεκινούν οι αγώνες μας, εναντίον του ΑΣ Δραπετσώνας, στις 18:00, οπότε και θα γίνουν και οι πρώτες δοκιμές παικτών εν όψει της νέας περιόδου.
ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φουρναράκης (Καλημέρης, Μαρινάκης)
ΣΚΟΡΕΡ: 63', 79 (πεν.) Πιλάβης
ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ (Γ. Σταμπουλής): Βάρκας, Κουτσόμπεης, Γεμιδόπουλος, Πιλάβης, Καπάι, Συριανός, Παπαγεωργίου, Παπαδημητρίου Ν, (66' Θεοδοσίου Σ.), Παπαμιχαήλ Γ. (83' Θεοδοσίου Χ.), Λαμπρινός, Φασουλής (88' Παπαμιχαήλ Β.).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Χούσι (68' Κλάδης), Τσάδαρης, Βρουλιδάκης, Βισβίκης, Λαζάκης, Μουζακίτης (65' Γεωργακάκος), Γκούρι, Σταματέλλος (75' Μασρί), Βοστάνης, Γιαλελής.