Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1-1 (2-2 παρ., 3-4 πεν.)

Άτυχη στάθηκε η ποδοσφαιρική μας ομάδα, καθώς αποκλείστηκε στα πέναλτι από τον ΑΟ Πειραιά, κι έτσι δεν θα συνεχίσει στο κύπελλο. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 1-1 και η παράταση 2-2. Οι ποδοσφαιριστές μας, αν και κουρασμένοι από την προετοιμασία, όσο είχαν δυνάμεις έπαιξαν καλά, και πέτυχαν δύο πολύ όμορφα γκολ. Προηγηθήκαμε στο 61’, μετά από έξοχο συνδυασμό των Μπόσμου-Μανώλη και τελικό αποδέκτη τον Σιλιβίστρα. Οι Καμινιώτες ισοφάρισαν στο 69’, όταν το φάουλ του Στέφα, χτύπησε στο τείχος και ξεγέλασε τον Γασπαρινάτο. Στην παράταση, το 1-2 έγραψε με μακρινό σουτ ο Ρούμι στο 101’, για να ισοφαρίσει αμέσως μετά, με υπέροχο πλασέ ο Μανώλης. Στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, ο Ξυλιάς νίκησε τους Αλειφέρη και Νικολάου, και η διαδικασία έληξε με 4-3 υπέρ του ΑΟ Πειραιά. Φυσικά και ο αποκλεισμός δεν ενοχλεί κανέναν, αφού όλοι είδαν το ματς σαν ένα γερό φιλικό. Παρότι τα πόδια ήταν πολύ βαριά από την προετοιμασία η ομάδα έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία και σίγουρα θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που πιστεύουμε πως θα παίξουμε πλήρεις.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1-1 (2-2 παρ., 3-4 πεν.)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουρομιχελάκης (Αργύρης, Βεκρής)
ΣΚΟΡΕΡ: 61’ Σιλιβίστρας, 102’ Μανώλης – 69’ Στέφα Κ., 101’ Ρούμι
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Δ.Λουκαρέας) Γασπαρινάτος, Αλειφέρης, Τσάδαρης Χ., Καλλινικίδης, Τσάδαρης Α., Μανώλης, Διαμαντόπουλος (100’ Μηλόπουλος), Ευγενείας, Σιλιβίστρας (72’ Τσάτσης), Μητσάκος (56’ Μπόσμος), Νικολάου.
ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ (Ν.Κολιούσης): Ξυλιάς, Μπαχατούρης, Αντωνίου, Δεναξάς, Μπακαούκας, Μανιάτης, Στέφα Κ., Ρούμι, Αθανασιάδης, Λοΐσιος, Στέφα Κ..